Hi all.

I can't make bonding work.

I'm following the TID 3815448.
I've read 7001411, 7000823.
I have "Broadcom NetXtreme II BCM5706/5708/5709/5716 Driver", 2.0.1-suse.
Kernel 2.6.16.60-0.77.1-smp, x86_64.

cat /proc/net/bonding/bond0:
Ethernet Channel Bonding Driver: v3.2.5 (March 21, 2008)

Bonding Mode: IEEE 802.3ad Dynamic link aggregation
Transmit Hash Policy: layer2 (0)
MII Status: up
MII Polling Interval (ms): 100
Up Delay (ms): 0
Down Delay (ms): 0

802.3ad info
LACP rate: slow
Active Aggregator Info:
Aggregator ID: 1
Number of ports: 1
Actor Key: 17
Partner Key: 1
Partner Mac Address: 00:00:00:00:00:00

Slave Interface: eth0
MII Status: up
Link Failure Count: 0
Permanent HW addr: b8:ac:6f:8e:60:0c
Aggregator ID: 1

Slave Interface: eth1
MII Status: up
Link Failure Count: 0
Permanent HW addr: b8:ac:6f:8e:60:0e
Aggregator ID: 2

ifconfig:
bond0 Link encap:Ethernet HWaddr B8:AC:6F:8E:60:0C
inet addr:172.27.80.2 Bcast:172.27.80.255 Mask:255.255.255.0
inet6 addr: fe80::baac:6fff:fe8e:600c/64 Scope:Link
UP BROADCAST RUNNING MASTER MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:11124 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:7437 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:1473095 (1.4 Mb) TX bytes:801836 (783.0 Kb)

eth0 Link encap:Ethernet HWaddr B8:AC:6F:8E:60:0C
UP BROADCAST RUNNING SLAVE MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:10505 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:7325 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:1429851 (1.3 Mb) TX bytes:787500 (769.0 Kb)
Interrupt:162 Memory:ce000000-ce012800

eth1 Link encap:Ethernet HWaddr B8:AC:6F:8E:60:0C
UP BROADCAST RUNNING SLAVE MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:619 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:112 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:43244 (42.2 Kb) TX bytes:14336 (14.0 Kb)
Interrupt:170 Memory:d0000000-d0012800

lo Link encap:Local Loopback
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
inet6 addr: ::1/128 Scope:Host
UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1
RX packets:3550 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:3550 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:540209 (527.5 Kb) TX bytes:540209 (527.5 Kb)

Problem:
I can ping some IPs but not others.
The guy from the switches says that it's not correctly configured. If he connects 2 switches using 802.3ad he can see a line in the switches configuration saying that they are connected in trunk. If we connected the server he can not see that line.

Thanks in advanced, TA.