Hi
Installed ifolder on opensuse 11.1(Remote server, So unable to run https://localhost/simias10)
Server version : openSUSE 11.1 (x86_64),VERSION = 11.1

Installed Ifolder
ifolder3-enterprise-3.8.0.9328.1-2.1
novell-ifolder-enterprise-plugins-3.8.0.9328.1-3.1

Installed mono pacakges

mono-core-2.4.3-26.7
mono-web-2.4.3-26.7
mono-data-2.4.3-26.7
mono-winforms-2.4.3-26.7
mono-extras-2.4.3-26.7
mono-data-sqlite-2.4.3-26.7
apache2-mod_mono-2.4.3-22.61

log4net-1.2.10-55.13.noarch.rpm

Apache running on worker mode.

I can view admin and user login interface on calling through browser like https://server-ip/ifolder, https://server-ip/admin

Issue is with log in on admin through apache. On trying login, loads too much time and showing incorrect username and password.

https://server-ip/admin
2011-09-02 20:20:10,634 [-1390036656] ERROR Global - [myip] Application Error
System.Net.WebException: The request timed out
at System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse (IAsyncResult asyncResult) [0x00000]
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse () [0x00000]
at System.Web.Services.Protocols.WebClientProtocol.Ge tWebResponse (System.Net.WebRequest request) [0x00000]

On loading https://server-ip/simias10 not showing any output. It simply loading.
simias10 process cpu usage in the server will increase to 99% on first accessing from client browser and not getting down

I fixed the permissions to wwwrun:www. But still no success.

Repeated simias-server-setup, ifolder-web-setup and ifolder-admin-setup two three times. No success.

Before configuring simias-server-setup and ifolder-web-setup/admin-setup, below process is running in server. After configuring i cant find the process.
/usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename /tmp/mod_mono_server_global --nonstop --master

OpenSuse process
***************
wwwrun 7229 0.0 1.2 173748 40588 ? Ssl 20:11 0:01 /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename /tmp/mod_mono_server_admin --applications /admin:/usr/lib64/simias/admin --nonstop
wwwrun 7231 0.0 0.5 139228 17048 ? Ssl 20:11 0:00 /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename /tmp/mod_mono_server_ifolder --applications /ifolder:/usr/lib64/simias/webaccess --nonstop
wwwrun 7237 97.0 0.8 154472 28092 ? Ssl 20:11 28:38 /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename /tmp/mod_mono_server_simias10 --applications /simias10:/usr/lib64/simias/web --nonstop

I tried ifolder on ubuntu 10.4 in my local machine and it works fine. In Ubuntu there is 4 process running by default after configuring ifolder.
Ubuntu process
*****************
www-data 1249 0.0 1.1 34976 10008 ? Ssl 21:09 0:00 /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename /tmp/.mod_mono_server2 --nonstop --appconfigdir /etc/mono-server2
www-data 1251 0.0 3.6 70276 32480 ? Ssl 21:09 0:02 /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename /tmp/mod_mono_server_admin --applications /admin:/usr/local/lib/simias/admin --nonstop
www-data 1253 0.0 2.8 63640 25660 ? Ssl 21:09 0:01 /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename /tmp/mod_mono_server_ifolder --applications /ifolder:/usr/local/lib/simias/webaccess --nonstop
www-data 1258 0.0 3.3 148648 29824 ? Ssl 21:09 0:03 /usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/mod-mono-server2.exe --filename /tmp/mod_mono_server_simias10 --applications /simias10:/usr/local/lib/simias/web --nonstop

Please reply.