Home

Results 1 to 10 of 11

Thread: ZCM11 SP1 install and upgrade failures

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    3

    ZCM11 SP1 install and upgrade failures

    We're in the process of attempting to upgrade several (close to 60) servers to ZCM 11 SP1. We're experiencing a high percentage of failures on installing the upgrade. All servers are running SLES 10 sp3, OES 2 SP3. I can't find any patterns to which servers succeed on the update and which ones will fail. The install will finish with no signs of any problems until the end when its finished with errors. After looking through the system-update.log its reporting several errors accessing
    novell-zenworks-configure with the exit code of 255

    After the install I seem to be having problems with imaging and accessing the ZCM from that server. Rerunning the install gives the same results.

    Searching the forums didn't lead me anywhere. Any ideas or help would be greatly appreciated


    example :
    INSTALLING;INSTALLING_PERCENTAGE;92;null
    DEBUG;;;Attempting to resolve variable: ZENWORKS_BIN
    DEBUG;;;Attempting to resolve variable: ZENWORKS_BIN
    DEBUG;;;Starting process: /opt/novell/zenworks/bin/novell-zenworks-configure Options: -c@UpdateZDMFileConfigureAction@WAIT_FOR_EXIT:CHECK _EXIT_CODE
    DEBUG;;;The exit code of the process is 255
    ERROR;ERROR_STARTING_PROCESS;/opt/novell/zenworks/bin/novell-zenworks-configure,The exit code of the process did not match with success codes.;null
    DEBUG;;;An error occured during command execution...details should have already been logged
    INSTALLING;INSTALLING_PERCENTAGE;93;null
    DEBUG;;;Attempting to resolve variable: ZENWORKS_BIN
    DEBUG;;;Attempting to resolve variable: ZENWORKS_BIN
    DEBUG;;;Starting process: /opt/novell/zenworks/bin/novell-zenworks-configure Options: -c@CleanupCSR@-c@UnknownLocation@WAIT_FOR_EXIT:CHECK_EXIT_CODE
    DEBUG;;;The exit code of the process is 255
    ERROR;ERROR_STARTING_PROCESS;/opt/novell/zenworks/bin/novell-zenworks-configure,The exit code of the process did not match with success codes.;null
    DEBUG;;;An error occured during command execution...details should have already been logged


    Also when trying to run the command novell-zenworks-configure -c Start the following is returned:


    java.lang.reflect.InvocationTargetException
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Nativ e Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Native MethodAccessorImpl.java:39)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(De legatingMethodAccessorImpl.java:25)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
    at com.novell.zenworks.configure.ConfigureLoader.main (ConfigureLoader.java:73)
    Caused by: java.lang.VerifyError: (class: com/novell/zenworks/configure/util/ConfigureUtils, method: addRollbackAction signature: (Lcom/novell/zenworks/configure/util/RollbackActionV) Incompatible argument to function
    at com.novell.zenworks.configure.actions.StartConfigu reAction.<clinit>(StartConfigureAction.java:88)
    at java.lang.Class.forName0(Native Method)
    at java.lang.Class.forName(Class.java:247)
    at com.novell.zenworks.configure.ZENworksConfigure.ne wInstanceOf(ZENworksConfigure.java:1254)
    at com.novell.zenworks.configure.ZENworksConfigure.ge tActions(ZENworksConfigure.java:1183)
    at com.novell.zenworks.configure.ZENworksConfigure.ma in(ZENworksConfigure.java:1302)
    ... 5 more
    Last edited by robwiec; 20-Sep-2011 at 05:18 PM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •