Results 1 to 10 of 14

Thread: dbcopy error message

Threaded View

  1. #1

    dbcopy error message

    I'm using dbcopy to backup a groupwise 8 sp2 system. The dbcopy command looks like this:

    dbcopy /media/nss/VOL1/grpwise/podir/ /media/nss/VOL1/gwbak/podir/ > /media/nss/VOL1/gwbak/pobak.log

    I've only run it once so far, but the results show this:

    ************************************************** ************************************************** *****
    root 12686 1 2 Aug18 tty1 20:15:45 /opt/novell/groupwise/agents/bin/gwpoa @/opt/novell/groupwise/agents/share/po.poa
    Source Directory: /media/nss/VOL1/grpwise/podir/
    Successfully lower DBCopy's running priority from 0 to 5
    Destination Directory: /media/nss/VOL1/gwbak/podir/
    Getting ready to copy post office databases...
    Start copying files in OFFILES...
    Unable to get user database names from ngwguard.db(c01c)
    Unable to open ngwguard.db (c01c) in /media/nss/VOL1/grpwise/podir/
    User DB Count: 0 Message DB Count: 0
    Start copying databases files in OFUSER...

    Start copying databases files in OFMSG...

    Start copying databases files in GWDMS...

    Start copying miscellaneous files in root directory...

    Start copying files in OFFILES...

    Start copying files in OFViews...

    Number of jobs dispatched 1023
    Number of jobs processed 1023
    ************************************************** ************************************************** ****

    The po data directory does get backed up including the ngwguard.db file.

    Can anyone give me an idea on what the error may mean and what should be done to resolve? Running validate on the PO in C1 passes just fine, and there doesn't seem to be any problems with groupwise in general.

    Thanks for any assistance.

    Last edited by dlietz; 07-Oct-2011 at 03:29 PM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts