OS: SLES 10 SP4 i586 + online updates
OES2 SP3 + online updates.

Today, I was configuring a POC demo of iFolder to a customer, and faced the following:

iFolder configured with MS AD 2003, and initial configuration(simias-server-setup, ifolder-admin, ifolder-web) went smooth, without errors. But I can't login via ifolder admin(ifadmin) user when accessing Admin Page(http://ip/admin) I got incorrect username password error.

As already informed, that iFolder configuration went smooth(error free) and iFolder Administrator account, plus iFolder Proxy accounts are all available in MS AD 2003, also I have provided the
appropriate DN during configuration(but still I am getting 'username password' error when accessing admin page).

logs says following:
2011-12-01 16:31:18,403 [Simias Manager Start] INFO Simias.Service.Manager - "Simias Change Log Service" service started.
2011-12-01 16:31:18,404 [Simias Manager Start] INFO Simias.Service.Manager - "Simias Local Domain Provider" service started.
2011-12-01 16:31:18,422 [Simias Manager Start] INFO Simias.Service.Manager - "Simias iIdentity Sync Provider" service started.
2011-12-01 16:31:18,426 [Simias Manager Start] INFO Simias.Service.Manager - "Simias Journal" service started.
2011-12-01 16:31:18,470 [Simias Manager Start] INFO Simias.Server.Service - Could not load the configured user provider - loading InternalUser
2011-12-01 16:31:19,580 [Simias Manager Start] INFO Simias.Service.Manager - "Simias Server" service started.
2011-12-01 16:31:19,582 [Simias Manager Start] INFO Simias.Service.Manager - "Simias Report" service started.
2011-12-01 16:31:19,584 [Simias Manager Start] INFO Simias.Service.Manager - "Simias User Movement Plugin" service started.
please help asap.