Hi All,

I have a new SLES10 (SP4) with OES2 and iFolder 3.8 installed here. Everything ran beautifully until I installed a new SSL certificate.

On Friday, I purchased a QuickSSL Premium cert from Geotrust and installed it. The iFolder client still works fine and I can deploy it onto new machines without issue. The web components (both user portal and admin portal) are non-functional however. The login page displays, but then the password is uniformly rejected ("Error writing request" in the log). If I revert to the self-signed certificate, I'm just fine again.

What do I need to adjust to make the iFolder components work with my new SSL cert?

Log snippet below:

2011-12-12 09:35:08,387 [1087543616] INFO Login - [192.168.99.134] CBA: key is Connection , value : keep-alive
2011-12-12 09:35:08,394 [1087543616] INFO Login - [192.168.99.134] CBA: key is Accept , value : text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
2011-12-12 09:35:08,394 [1087543616] INFO Login - [192.168.99.134] CBA: key is Accept-Charset , value : ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
2011-12-12 09:35:08,394 [1087543616] INFO Login - [192.168.99.134] CBA: key is Accept-Encoding , value : gzip, deflate
2011-12-12 09:35:08,394 [1087543616] INFO Login - [192.168.99.134] CBA: key is Accept-Language , value : en-us,en;q=0.5
2011-12-12 09:35:08,394 [1087543616] INFO Login - [192.168.99.134] CBA: key is Cookie , value : language=en; username=YWRtaW4=; ASP.NET_SessionId=86870DC4C96F2A2E3B0E7E15; __qca=P0-942899779-1314373876560; test=True; testing=1; sid=6b76650ce2ae7216a2b1e6fc5561272f
2011-12-12 09:35:08,394 [1087543616] INFO Login - [192.168.99.134] CBA: key is Host , value : ifolder.servman.ca
2011-12-12 09:35:08,394 [1087543616] INFO Login - [192.168.99.134] CBA: key is User-Agent , value : Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:8.0) Gecko/20100101 Firefox/8.0
2011-12-12 09:35:11,365 [1089710400] INFO Login - [192.168.99.134] Client Information: admin, 192.168.99.134, Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:8.0) Gecko/20100101 Firefox/8.0
2011-12-12 09:35:11,518 [1089710400] INFO Login - [192.168.99.134] Current culture :en-US
2011-12-12 09:35:11,780 [1089710400] INFO Login - [192.168.99.134] Login Failed
System.Net.WebException: Error writing request.
at System.Net.WebConnectionStream.WriteRequest () [0x00000]
at System.Net.WebConnectionStream.Close () [0x00000]
at System.IO.StreamWriter.Dispose (Boolean disposing) [0x00000]
at System.IO.StreamWriter.Close () [0x00000]
at System.Xml.XmlTextWriter.Close () [0x00000]
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtoc ol.SendRequest (System.IO.Stream s, System.Web.Services.Protocols.SoapClientMessage message, System.Web.Services.Protocols.SoapExtension[] extensions) [0x00000]
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtoc ol.Invoke (System.String method_name, System.Object[] parameters) [0x00000]