Something, not sure what messed up proxy config on BM3.9SP2 running on
NW6.5 SP8. I see on the proxy console option 17 screen:
TCP/IP Addresses Bound On This Server:
192.168.101.2, 192.168.105.1, aaa.bbb.ccc.ddd, 192.168.201.1
Configured Services:
HTTP Proxy at all TCP/IP addresses:8080
HTTP Proxy at all PWC.PW
** Error ** Register error 42
(possible fix: load ipxf.nlm and reload proxy)
Proxy Requesting Client at all TCP/IP addresses:2360
MiniWeb Server at all TCP/IP addresses:1959

on the server console screen:
12-12-2011 10:25:23 am: PROXYCFG-4.11-8
Novell Proxy Cache Server has been loaded with default
configuration. Use NWAdmin to change the default values.

and on the PROXYCFG screen:
Proxycfg.nlm: HTTP ACCL Extended Log wasn't configured

If I disable acceleration proxy the error messages go away and the proxy
console option screen looks like:
TCP/IP Addresses Bound On This Server:
192.168.101.2, 192.168.105.1, aaa.bbb.ccc.ddd, 192.168.201.1
Configured Services:
Proxy Requesting Client at all TCP/IP addresses:2360
HTTP Proxy at TCP/IP address 192.168.101.2:8080
FTP Proxy at TCP/IP address 192.168.101.2:21
Proxy SSL Listener at all TCP/IP addresses:443
MiniWeb Server at all TCP/IP addresses:1959

Looks like acceleration is broken. I have deleted and recreated all the
accelerators, no difference, tried enabling IPX so get past the ipxf
error, but other than the error message going away and a real IPX
address showing up still no go.
Can anyone suggest a solution?
Is there an easy way to wipe just the proxy configuration?
The forward proxy seems to be working just fine and filters are ok also.

Thank you in advance, Gus