I have installed successfull Groupwise 8 in SLES 11 with POA, MTA, GWIA, WEBACCESS

but it's too slow to login with both Clien & Webaccess( 40s to 1'')



-- No Error Show in POA
POA:
15:09:13 456 *** NEW APP CONNECTION, Tbl Entry=0, Check ID=1325171228
15:09:13 456 C/S Login WebAccess ::GW Id=user1 :: 10.10.5.86 [::ffff:172.16.5.101]
15:09:19 184 Starting GWHTTP-po1-Handler_2
.................. ( long time here ) ---------
15:11:31 840 Processing update: settings (bag) record (user1)
15:11:43 456 Processing update: send options settings record (user1)

Dstrace.log
3624339216 AREQ: [2011/12/29 15:09:38.0] DEBUG: Calling DSAResolveName conn:2 for client .mailserver.ghpfareast.GHPFAREAST.
3624339216 VCLN: [2011/12/29 15:09:38.0] DEBUG: request DSAResolveName by context 4ded0002 succeeded
3624339216 AREQ: [2011/12/29 15:09:38.0] DEBUG: Calling DSARead conn:2 for client .mailserver.ghpfareast.GHPFAREAST.
3624339216 VCLN: [2011/12/29 15:09:38.0] DEBUG: request DSARead by context 4ded0002 succeeded
3624339216 AREQ: [2011/12/29 15:09:38.0] DEBUG: Calling DSARead conn:2 for client .mailserver.ghpfareast.GHPFAREAST.
3624339216 AREQ: [2011/12/29 15:09:38.0] DEBUG: DSARead failed, no such attribute (-603). <=== the only one error in process, but i think it's not the root cause.
3624339216 VCLN: [2011/12/29 15:09:38.0] DEBUG: request DSARead by context 4ded0002 ,cFlags=00000787 , scflags=00000000 failed, no such attribute (-603)
3624339216 LMBR: [2011/12/29 15:09:38.2] DEBUG: Predicates were successfully updated.
3624339216 VCLN: [2011/12/29 15:09:38.2] DEBUG: DCFreeContext context 4ded0002 idHandle 00000000, connHandle 00000100, /opt/novell/eDirectory/lib64/nds-modules/libnds.so



any ideas? maybe OS? my old system use OES 10 is working fine.

tks for reading, All.