I'm a bit stuck, can't get kanaka client to launch my home directory.

afp works as I can connect to server (os 10.5.8)

I can login to the Kanaka client but continue to get the Title message.

The Access Request screen reports Operation successful for authentication and get quota for path

Authenticate 'staff051'; Path 'CN=H81_STAFF01.OU=S-H81.OU=STAFF.O=MYO; \\H81\STAFF01\user\Staff051
Request quota for 'Staff051.Staff.MYO'; path '\\H81\STAFF01\user\Staff051'.

The mac log is saying

----------
Mar 23 13:45:23 mymac Kanaka[277]: response: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?><RESULT><VERSION>1</VERSION><STATUS>0</STATUS><LIMIT>1</LIMIT><QAVAILABLE>136701</QAVAILABLE><QLIMIT>510425</QLIMIT></RESULT>
Mar 23 13:46:02 mymac kernel[0]: AFP_VFS afpfs_ioctl GetSrvrMsg: bad msg offset 6 replySize 89
Mar 23 13:46:05 mymac kernel[0]: ASP_TCP Disconnect: triggering reconnect by bumping reconnTrigger from curr value 0 on so 0x735f198
Mar 23 13:46:05 mymac kernel[0]: AFP_VFS afpfs_unmount: /Volumes/staff01, flags 524288, pid 298
Mar 23 13:46:05 mymac kernel[0]: AFP_VFS afpfs_DoReconnect started /Volumes/staff01 prevTrigger 0 currTrigger 1
Mar 23 13:46:05 mymac Kanaka[277]: CCClientStorageResource received notification that path (/Volumes/staff01) was unmounted.
Mar 23 13:46:05 mymac kernel[0]: AFP_VFS afpfs_DoReconnect: already in unmount /Volumes/staff01
Mar 23 13:46:05 mymac Kanaka[277]: CCClientStorageResource received notification that path (/Volumes/staff01) was unmounted.
Mar 23 13:46:35: --- last message repeated 14 times ---
Mar 23 13:47:10 mymac Kanaka[277]: CCClientStorageResource mount operation done!
Mar 23 13:53:37 mymac Kanaka[277]: CCClientStorageResource mount operation done!
----------

The kanaka server and homedir server are both sles11.1 oes11

Could somebody please point me in the right direction please.

Breezer