Working on a deployment, I've run into workstation migration issues . . . see the following from the log:

Migrating cn=WS1,ou=workstations,ou=ADM,ou=HHS,ou=SEC,o=Scho ol to /~devices~/~workstations~/ADM Workstations/WS1
Found an attribute that won't be migrated: zeninvscanlog
Found an attribute that won't be migrated: zeninvcomputermodel
Found an attribute that won't be migrated: objectclass
Found an attribute that won't be migrated: wmlastregisteredtime
Found an attribute that won't be migrated: zeninvlastscandate
Found an attribute that won't be migrated: zeninvsubnetaddress
Found an attribute that won't be migrated: cn
Found an attribute that won't be migrated: zeninvvideotype
Found an attribute that won't be migrated: zeninvipaddress
Skipping groupmembership this will get migrated with workstation group migration
Found an attribute that won't be migrated: zeninvassettag
Found an attribute that won't be migrated: zeninvcomputertype
Found an attribute that won't be migrated: wmnameserver
Found an attribute that won't be migrated: zenwmdisableuserhistory
Found an attribute that won't be migrated: zeninvnovellclientversion
Found an attribute that won't be migrated: zeninvmemorysize
Found an attribute that won't be migrated: wmnamecpu
Found an attribute that won't be migrated: zeninvserialnumber
Found an attribute that won't be migrated: zeninvprocessortype
Found an attribute that won't be migrated: zeninvbiostype
Found an attribute that won't be migrated: zeninvostype
Found an attribute that won't be migrated: zeninvmacaddress
Found an attribute that won't be migrated: zeninvdiskinfo
Found an attribute that won't be migrated: networkaddress
Found an attribute that won't be migrated: acl
Found an attribute that won't be migrated: zeninvmodelnumber
Found an attribute that won't be migrated: zeninvosrevision
Found an attribute that won't be migrated: zeninvscanfilename
Found an attribute that won't be migrated: wmuserhistory
Found an attribute that won't be migrated: zenzfdversion
Found an attribute that won't be migrated: zeninvnictype
Found an attribute that won't be migrated: securityequals
Migrate Workstions to Discovered Devices exception thrown: found </object> instead of element Novell ZENworks 11 at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtoc ol.ReadResponse(SoapClientMessage message, WebResponse response, Stream responseStream, Boolean asyncCall)
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtoc ol.Invoke(String methodName, Object[] parameters)
at PluginInterface.DeviceAdminService.DeviceAdminServ iceService.create(ZENObject object)
at Workstations.Plugin.Migrate(MigrationInfoStruct myMigrationInfoStruct)
Migration failed for cn=WS1,ou=workstations,ou=ADM,ou=HHS,ou=SEC,o=Scho ol
Migration of this object took: 0 hours, 0 minutes, 0 seconds, 312 milliseconds

I was migrating workstations successfully last week, and I believe this error is occurring after upgrading from ZCM11.1 to 11.2.

Any assistance is much appreciated.

Dan