Hi,

i get an error message after the update process of the SP2.

We use the zcm 11 sp1 appliance and i would like to update to SP2.

i read the update documentation and followed the instructions.
i started the setup.sh and after the update process i got the message that an error occurred and more informations are in the log files.

I looked in the system-update.log and searched for failed.
There are a lot of "faild" but with the information that "package is not installed, no reason to uninstall"
so i think thats ok.

But there are some "failed message" i dont know, maybe thats the reason why the update process failed:
DEBUG;;;FailureRPM Query failed with return code: 1
DEBUG;;;Package version: 11.2.0.16071 installedVersion: null
DEBUG;;;Unable to determine installed or package version
DEBUG;;;rpm command failed...will retry
DEBUG;;;Launching rpm command with parameter: [/bin/rpm -U --verbose /media/ZENworks11SP2https://www.novell.com/common/rpm/novell-zenworks-zmgpolicy-11.2.0-16071.x86_64.rpm]
DEBUG;;;return code : 1
DEBUG;;;Checking package /media/ZENworks11SP2https://www.novell.com/common/rpm/novell-zenworks-zmgpolicy-11.2.0-16071.x86_64.rpm
DEBUG;;;Executing query: [/bin/rpm, -qp, /media/ZENworks11SP2https://www.novell.com/common/rpm/novell-zenworks-zmgpolicy-11.2.0-16071.x86_64.rpm, --queryformat, @%{version}.%{release}@]
DEBUG;;;Output: @11.2.0.16071@
DEBUG;;;Executing query: [/bin/rpm, -qp, /media/ZENworks11SP2https://www.novell.com/common/rpm/novell-zenworks-zmgpolicy-11.2.0-16071.x86_64.rpm, --queryformat, @%{name}@]
DEBUG;;;Output: @novell-zenworks-zmgpolicy@
In the zenworks_upgrade_27.4.......log.xml has following error message:
<Message><MessageID><![CDATA[0000]]></MessageID><MessageString><![CDATA[Upgrading packages failed. Check the /var/opt/novell/log/zenworks/system-update/5011020000fc50000000002012030723/system-update.log file for more details]]></MessageString><Severity><![CDATA[8]]></Severity><Time><![CDATA[1335533116674]]></Time><Source><![CDATA[Unknown Device]]></Source><ComponentName><![CDATA[Server Install]]></ComponentName><AdditionalInfo></AdditionalInfo></Message>
<Message><MessageID><![CDATA[0000]]></MessageID><MessageString><![CDATA[ExecuteZENUpdaterConfigureAction erledigt!]]></MessageString><Severity><![CDATA[2]]></Severity><Time><![CDATA[1335533116723]]></Time><Source><![CDATA[Unknown Device]]></Source><ComponentName><![CDATA[Server Install]]></ComponentName><AdditionalInfo /></Message>
please can someone help me with this problem. I'm new on zcm and linux

Cheers,
Steffen