ZCM 11.2

Testing a Collection Data Form and the data isn't getting loaded into the database...

From the workstation it looks like it's uploading the wif

>>>zmd-messages.log
[DEBUG] [07/03/2012 18:33:27.265] [1880] [ZenworksWindowsService] [41] [usersetup] [InventoryManager] [] [WifSender.UploadFile: successfully uploaded to http://10.163.252.104:8008/zenworks-...09f42-cdf.zip] [] []
[DEBUG] [07/03/2012 18:33:27.265] [1880] [ZenworksWindowsService] [41] [usersetup] [InventoryManager] [] [WifSender.UploadFileZF: waiting 10 seconds before deleting zip file] [] []
[DEBUG] [07/03/2012 18:33:37.265] [1880] [ZenworksWindowsService] [41] [usersetup] [InventoryManager] [] [WifSender.UploadFileZF: deleting:C:\Program Files\Novell\ZENworks\work\inventory\1341336807-15bb426db1d3044da856a48a7da09f42-cdf.zip] [] []
[DEBUG] [07/03/2012 18:33:37.265] [1880] [ZenworksWindowsService] [41] [usersetup] [InventoryManager] [] [WifSender.UploadFileZF: initial zip file delete worked] [] []
[DEBUG] [07/03/2012 18:33:37.265] [1880] [ZenworksWindowsService] [41] [usersetup] [InventoryManager] [] [succceed uploading C:\Program Files\Novell\ZENworks\work\inventory\15bb426db1d30 44da856a48a7da09f42-cdf.xml at 03/07/2012 18:06:13] [] []
[DEBUG] [07/03/2012 18:33:37.265] [1880] [ZenworksWindowsService] [41] [usersetup] [InventoryManager] [] [WifCdf.Truncate'd (to 1) from 5 WIFWizards] [] []
[DEBUG] [07/03/2012 18:33:37.265] [1880] [ZenworksWindowsService] [41] [usersetup] [InventoryManager] [] [RunScan UploadAnyPendingWif #2 ret: True, wifs: 1, uploaded OK: 1] [] []
[DEBUG] [07/03/2012 18:33:37.265] [1880] [ZenworksWindowsService] [41] [usersetup] [InventoryManager] [] [RunScan finished, releasing m_scanbusy] [] []
<<<


However, on the ZCM Primary:

>>loader-messages.log
[DEBUG] [03/07/12 18:33:27] [] [InventoryStorer] [58] [] [Starting inventory load...] [] []
[DEBUG] [03/07/12 18:33:27] [] [InventoryStorer] [58] [] [Exception: com.novell.zenworks.datamodel.exceptions.InternalD ataModelException: org.hibernate.exception.DataException: could not update: [[com.novell.zenworks.datamodel.objects.inventory.Ma chine#cf6b05f5186b9566495920ca31b4ef78]]] [] []
[DEBUG] [03/07/12 18:33:27] [] [InventoryStorer] [58] [] [Finished inventory load...] [] []
[DEBUG] [03/07/12 18:33:27] [] [InventoryStorer] [58] [] [Actual Time taken is milliseconds : 32] [] []
<<

There are loads of entries in ..ZENworks\work\collection\inventory\failure

Is it possible there is a lock on the record?
Is it possible to shut the loader service down and clear the entries?

Cheers

David