Dear ZEN Forum,

we have ZEN 11 SP2 on SLES11 SP1 installed.
Windows Bundle with Action Type "Launch Executable" under the "Install" Tab is assigned to device and Launch Schedule is "User Login".
The Advanced Tab of the "Edit Action" Menu is configured with "Wait before proceeding to next action" - "When action is complete" and "Executable security level" - "Run as dynamic administrator" - "Select credential for network access" The Credential is selected from the Credential Vault with an eDir User (syntax: .cn.ou.o).
The Device is Win 7 Professional with Novell Client and ZEN Adaptive Agent installed.
After Login with an eDir User who is locally created by DLU Policy with only User Rights you can see the status of the bundle as effective=yes, status= not installed. Bundle Status in ZCC is "Deployment Status" - Device - Pending and never get out pending.

Same scenario with action type "Launch Executable" under the "Launch" Tab:
After Login with an eDir User who is locally created by DLU Policy with only User Rights you can see the status of the bundle as effective=yes, status= running. Bundle Status in ZCC is "Deployment Status" - Device - Pending and never get out pending.

The command in the launch executable Action is a UNC Path to a setup.exe of sophos antivirus with Command Line Parameters. The setup.exe is on a NSS Volume on OES2 SP3. The user from the Credential vault has S Filesystem rights above the directory of the setup.exe.
On the Win 7 Device there is a dynamic Admin user created with the name of DAU401304-0163.
It seems there are som erights missing, because when the login user has local administrator rights the installation starts and the software is installed.
The win 7 device is in a workgroup environment.

Does anybody have some hints to get an installation running which is assigned to a device?

Thank you for your information.

Greetings
Florian