Hi all
I've assigned a patch to a device, it's picked it up and eventually says its "Avaliable YES". (Note the capitals which was a change in 11.2.1). But the server still reports that the device has not patched up. So ran "zac ps" which reports

Starting patch scan.....
There was an error scanning the computer. FAILED_TO_REPORT_RESULTS.


Local log shows

[DEBUG] [08/07/2012 17:01:22.953] [2020] [ZenworksWindowsService] [4] [] [Patch Module] [] [Unable to upload file: C:\Program Files\Novell\ZENworks\zpm\02f5f7d777573d4b80a0cfaf da17d229.plron server: ZENworks File Upload Servlet of Exception: Novell.Zenworks.SourceNotFoundException: Cound not open the file C:\Program Files\Novell\ZENworks\zpm\02f5f7d777573d4b80a0cfaf da17d229.plr
at Novell.Zenworks.ZenFile.UploadFile(Session session, String source, String destination, Progress progress)
at Lumension.Zenworks.PatchModule.Analyzer.UpLoadFile OnServer(String filePath)] [] []
[DEBUG] [08/07/2012 17:01:22.968] [2020] [ZenworksWindowsService] [4] [] [ZMD] [] [Finished Processing Command for handler patch-scan. Result = SUCCESS] [] []
[DEBUG] [08/07/2012 17:01:22.968] [2020] [ZenworksWindowsService] [4] [] [CLM] [] [After call to ProcessCommand. Result = SUCCESS] [] []
[DEBUG] [08/07/2012 17:01:22.968] [2020] [ZenworksWindowsService] [4] [] [CLM] [] [After call to ParseArgs. Result = SUCCESS] [] []
[DEBUG] [08/07/2012 17:01:22.968] [2020] [ZenworksWindowsService] [4] [] [CLM] [] [After call to StopDisplaySpinner()] [] []


I have the "02f5....229.state" file but not a .plron or .plr file.
Thoughts appreciated.

Cheers