Doing a fresh install and configuration of ZENworks 11 SP2 with the 11.2.1 patch applied running on a fresh install of SLES 11 SP2. User source is set to our new eDirectory tree, with the entire org unit as the context. I am able to setup additional admins using edirectory for authentication into the web interface. When I install the agent, again, fresh install of the agent on a new workstation, after the Novell client login, i'm prompted to log into ZCM realm. When i try to log in, i get the following message:

Windows Security Message
Unable to log into the network because the login credentials or server certificate is incorrect.

I have tried re-installing the agent and CASA service on the workstation, I have tried multiple other workstations with fresh installs of the client, i have removed and re-enabled the user source from the zenworks server, made sure all the zenworks services are running and working. The agent will register with the zenworks server, but does not see any policies or bundles.

Can't figure out what i'm missing here. Any help or ideas appreciated. Below is output from the agent log in debug mode during zcm agent login.

[DEBUG] [08/20/2012 23:01:37.126] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ZENUpdateRegStatusForLogin Entered ] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:37.127] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ZENResetConnections entered] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:37.127] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ResetConnections()] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:37.127] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ clearing host table] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:37.127] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ clearing IP address table] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:37.127] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ clearing IP URI table] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:37.127] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ZENResetConnections returning SUCCESS] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:37.136] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ZENGetAuthoritativeSources entered] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:37.136] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [Found Authoritative sources] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:37.136] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ NPS_TREE] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:37.136] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ZENGetAuthoritativeSources returning SUCCESS] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.133] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ZENIsServerAvailable entered] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.133] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [About to call Get Zone Config Servers:] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.134] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ZMD] [] [Getting Session Capability] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.134] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [Returned from Get Zone Config Servers:] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.134] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [Zone configuration servers are:] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.134] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ https://zenworks.niagara.k12.wi.us:443/] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.134] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ https://10.5.1.12:443/] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.134] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ https://zenworks:443/] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.134] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [FindFirstContent()] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.134] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ ] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.134] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ ] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.134] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Could not find host: zenworks.niagara.k12.wi.us] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.134] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Could not find host: 10.5.1.12] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.135] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Could not find host: zenworks] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.135] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [Trying to locate source location: https://zenworks.niagara.k12.wi.us/] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.135] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Host name to resolve: zenworks.niagara.k12.wi.us] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.135] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Adding host: zenworks.niagara.k12.wi.us, status: Unknown] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.136] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Host: zenworks.niagara.k12.wi.us, IP address: 10.5.1.12] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.136] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Adding IP address: 10.5.1.12] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.136] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Adding IP Uri https://10.5.1.12/ status: Unknown] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.136] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Pinging location: https://10.5.1.12/] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.137] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ZenCache] [] [(Thread 49) GetObject(PROXY_OVERRIDE, UserContext{_LocalId=none; _RemoteId=(Public)}) called] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.137] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ZenCache] [] [proxy_override(public) doesn't exist in memory key cache] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.137] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ZenCache] [] [(Thread 49) GetObject returning <not cached> in 0 ms] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.137] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ZenCache] [] [(Thread 49) GetObject(PROXY_DEFAULT, UserContext{_LocalId=none; _RemoteId=(Public)}) called] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.137] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ZenCache] [] [proxy_default(public) doesn't exist in memory key cache] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.137] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ZenCache] [] [(Thread 49) GetObject returning <not cached> in 0 ms] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.145] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [CertManager] [] [Checking if host address 10.5.1.12 maps to cert subject zenworks.niagara.k12.wi.us] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.145] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [CertManager] [] [Checking if host address 10.5.1.12 maps to cert subject zenworks.niagara.k12.wi.us, alt host names are (zenworks.niagara.k12.wi.us,10.5.1.12)] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.147] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan-ping] [] [ Using uri: https://10.5.1.12/] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.147] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [Marking location zenworks.niagara.k12.wi.us Good at the request of module RemotingService] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.147] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Setting location name zenworks.niagara.k12.wi.us to status Good] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.147] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [Marking location 10.5.1.12 Good at the request of module RemotingService] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.148] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Setting location name 10.5.1.12 to status Good] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.148] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [Marking location https://10.5.1.12/ Good at the request of module RemotingService] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.148] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Setting location name https://10.5.1.12/ to status Good] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.148] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Setting location https://10.5.1.12/, IP address 10.5.1.12, and host zenworks.niagara.k12.wi.us to status: Good] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.148] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Using location: https://10.5.1.12/, status: Good] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.148] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [FindFirstContent() returning https://10.5.1.12/] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.148] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [It seems we have atleast one active primary server] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.148] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [About to call Get Zone Auth Servers:] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.148] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ZMD] [] [Getting Session Capability] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.148] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [Zone config list is:] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.148] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ https://zenworks.niagara.k12.wi.us:443/] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.148] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ https://10.5.1.12:443/] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.148] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ https://zenworks:443/] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.149] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [Filtered zone config list is:] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.149] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ https://zenworks.niagara.k12.wi.us:443/] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.149] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ https://10.5.1.12:443/] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.149] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ https://zenworks:443/] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.149] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [FindFirstContent()] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.149] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ ] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.149] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ ] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.149] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Found host zenworks.niagara.k12.wi.us status: Good] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.149] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Found location https://10.5.1.12/ status: Good] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.149] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Using location https://10.5.1.12/ status: Good] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.149] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [FindFirstContent() returning https://10.5.1.12/] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.149] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ZENIsServerAvailable returning SUCCESS] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.151] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ZENLogin entered] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.153] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [Checking whether any FullDN is stored in registry for user admin] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.153] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [Saving Credentials for SessionID: 769013] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.153] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [Saving credentials for Realm: NPS_TREE] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.153] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [Logging with Username admin] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.153] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [CommonCasa] [] [SetMiCasaCredential entered] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.153] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [CommonCasa] [] [Calling MiCasa.SetCredential] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.153] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [CommonCasa] [] [MiCasa.SetCredential using Luid value: 0:769013] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.155] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [CommonCasa] [] [MiCasa.SetCredential returned] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.155] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [CommonCasa] [] [SetMiCasaCredential returning] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.155] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ZENGetHostNames entered] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.155] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ZMD] [] [Getting Session Capability] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.155] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ZENGetHostNames returning SUCCESS] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.155] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [Retrieved host names are: ] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.155] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ https://zenworks.niagara.k12.wi.us:443/] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.155] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ https://10.5.1.12:443/] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.155] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ https://zenworks:443/] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.155] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [FindFirstContent()] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.155] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ ] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.155] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ ] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.155] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Found host zenworks.niagara.k12.wi.us status: Good] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.156] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Found location https://10.5.1.12/ status: Good] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.156] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [ Using location https://10.5.1.12/ status: Good] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.156] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [ConnectMan] [] [FindFirstContent() returning https://10.5.1.12/] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.156] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [Found zone server https://zenworks.niagara.k12.wi.us:443/ to be good, continuing] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.156] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [About to call ObtainAuthToken] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.158] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ZENLogin took exception: Method not found: 'Byte() Novell.Casa.Client.Auth.Authtoken.ObtainAuthToken( System.String, System.String, Novell.Casa.Client.Auth.WinLuid, System.String() ByRef, IntPtr, System.String ByRef)'. System.MissingMethodException: Method not found: 'Byte() Novell.Casa.Client.Auth.Authtoken.ObtainAuthToken( System.String, System.String, Novell.Casa.Client.Auth.WinLuid, System.String() ByRef, IntPtr, System.String ByRef)'.
at Novell.Zenworks.Zmd.Common.CasaHelper.ObtainAuthTo ken(String SessionID, String RealmName, String Host, String& AuthToken, String()& ExtraAttribs, IntPtr MicasaContext, String& AuthMech)
at Novell.Zenworks.Native.RemotingService.RemotingSer viceImp.ZENLogin(String SessionID, String Realm, String Username, String Password, String FullDName, String SharedSecret, UInt32 LoginFlag, Boolean bZIconLogin, String()& ExtraAttribs)] [] []
[DEBUG] [08/20/2012 23:01:54.158] [704] [ZenworksWindowsService] [49] [] [RemotingService] [] [ZENLogin returning FAILURE] [] []