Results 1 to 10 of 13

Thread: All Win7 PCs: Error ZCM user authentication (ZCM 11.2.1)

Threaded View

  1. Thumbs down All Win7 PCs: Error ZCM user authentication (ZCM 11.2.1)


    since 2 months our users get sporadically the error message: "error zcm user authentication" on all of our windows 7 workstations. ("Fehler ZCM Benutzerauthentifizierung").
    Frequency of the error message: 1-2 times per day on every Win7 x64 workstation (Our XP workstations never had this message appearing).

    I opened a SR (10777673161) 4th of July 2012, but unfortunately still no solution provided and no further response from novell support. - Our users are very displeased about this situation.
    I send many logs to novell support and completely remove and reinstall the ZCM agent with all components at one workstation, without success.

    (By the way: Another SR (10765299991) regarding the error message "Assignment Web Service AssignmentService.GENERAL_EXCEPTION", where our zcm primary server is sending this error notice about 200 times per day (via email to the administrators), is opened since 22.May 2012 without any solution. Last novell response from 4th July, which says i shall put this error message in a mail filter rule, so that is doesnt flood my inbox.*lol* - No further response from novell support here, too.)

    So novell, is this what you call "support" ??? (a very frustrated admin)
    Last edited by tboelscher; 30-Aug-2012 at 12:29 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts