Hello.

We're using an Mailcomponet (MailBee) When I move mails inside the cabinet, there are nor problems. On moving mails from Inbox to cabinet it is not possible

07:44:01 B3CB 15 "MyName" Server MBC000001 "OK LOGIN completed"
07:44:01 B3CB 15 "MyName" Client MBC000002 "EXAMINE "INBOX""
07:44:01 B3CB 15 "MyName" Server MBC000002 "OK EXAMINE completed"
07:44:02 B3CB 15 "MyName" Client MBC000003 "SELECT "INBOX""
07:44:02 B3CB 15 "MyName" Server MBC000003 "OK SELECT completed"
07:44:02 B3CB 15 "MyName" Client MBC000004 "EXAMINE "INBOX""
07:44:02 B3CB 15 "MyName" Server MBC000004 "OK EXAMINE completed"
07:44:02 B3CB 15 "MyName" Client MBC000005 "STATUS "INBOX" (MESSAGES RECENT UIDNEXT UIDVALIDITY UNSEEN)"
07:44:02 B3CB 15 "MyName" Server MBC000005 "OK STATUS completed"
07:44:26 B3CB 15 "MyName" Client MBC000021 "UID COPY 5688:5688 "Aktenschrank/IT/Partner/G-L/GWAVA""
07:44:26 B3CB 15 "MyName" Server MBC000021 "NO UID COPY [TRYCREATE] Mailbox not found: Aktenschrank/IT/Partner/G-L/GWAVA"
07:44:26 B3CB 15 "MyName" Client MBC000022 "STATUS "Aktenschrank/IT/Partner/G-L/GWAVA" (MESSAGES RECENT UIDNEXT UIDVALIDITY UNSEEN)"
07:44:26 B3CB 15 "MyName" Server MBC000022 "NO STATUS Mailbox not found: Aktenschrank/IT/Partner/G-L/GWAVA"
07:44:26 B3CB 15 "MyName" Client MBC000023 "APPEND "Aktenschrank/IT/Partner/G-L/GWAVA" (\Answered \Seen) {21866}"
07:44:26 B3CB 15 "MyName" Server MBC000023 "NO APPEND [TRYCREATE] Mailbox not found: Aktenschrank/IT/Partner/G-L/GWAVA"
07:44:26 B3CB 15 "MyName" Client MBC000024 "APPEND "Aktenschrank/IT/Partner/G-L/GWAVA" (\Answered \Seen) {21866}"
07:44:26 B3CB 15 "MyName" Server MBC000024 "NO APPEND [TRYCREATE] Mailbox not found: Aktenschrank/IT/Partner/G-L/GWAVA"

Working with GW-client all is well.
The folder inside the cabinet exists.
Running gwcheck: No Problems found (Structuce, Index check, Contents, Collect statistics and Attachment File Check)

How can I fix the problem? The other users don't have this problem.

Thanks in advance for your answers.

Best regards.

Dirk Emmermacher