Home

Results 1 to 10 of 14

Thread: 11.2.3a Agent Deployment failed if FDE Policy is assigned

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Berlin, Germany
    Posts
    186

    11.2.3a Agent Deployment failed if FDE Policy is assigned

    Hello,

    we get a failed Agent-deployment if a device has an FDE policy assigned (Windows 7 64 bit German).
    They old Agent on the devices is V 11.2.1.6382.


    System-update.log:
    =================================
    DEBUG;;;creating path: C:\Program Files (x86)\Novell\ZENworks\cache\zmd\ZenCache\c27f555e-3392-4e79-986e-d53198275a73\novell-zenworks-fde-sec-11.2.3.343.x86_64.msi
    ERROR;MSI_INSTALL_ERROR;novell-zenworks-fde-sec-11.2.3.343.x86_64.msi,1603;
    =================================


    novell-zenworks-fde-sec-11.2.3.343.x86_64.msi.log:
    =================================
    MSI (s) (D4:FC) [15:46:42:781]: Doing action: Error_NeedPassword
    Action ended 15:46:42: FSE_MSI_Branding. Return value 1.
    Action start 15:46:42: Error_NeedPassword.
    MSI (s) (D4:FC) [15:46:42:781]: Product: Novell Full Disk Encryption -- Please enter the administration password via the property ADMINPWD or UPGDSCRIPT. The upgrade procedure will now abort.
    Please enter the administration password via the property ADMINPWD or UPGDSCRIPT. The upgrade procedure will now abort.
    Action ended 15:46:42: Error_NeedPassword. Return value 3.
    Action ended 15:46:42: INSTALL. Return value 3.
    =================================

    Is there any workaround known?

    Frank
    Last edited by Tessnow; 24-Apr-2013 at 02:45 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •