Hi Folks,

I have a ZCM 11 server on which I'm attempting to dole out a DLU policy (all my other policies reach the desktops). No matter what I do to the policy it does not appear on the Win7 client I'm testing it on. When I ramp the logging up to debug, I find the following in my log:

[DEBUG] [09/03/2013 13:22:06.403] [1860] [ZenworksWindowsService] [29] [] [PolicyManager] [] [Assignments before filtering by realm UserPostdesktop] [] []
[DEBUG] [09/03/2013 13:22:06.403] [1860] [ZenworksWindowsService] [29] [] [PolicyManager] [] [GUID = 37384f6cbad6587f6f6fc30308682eba, Version = 6, Subtype = Full Disk Encryption Policy, Loopback = 1] [] []
[DEBUG] [09/03/2013 13:22:06.403] [1860] [ZenworksWindowsService] [29] [] [PolicyManager] [] [GUID = 5aba0b667bfbf1bc8f3a2242da7b0104, Version = 0, Subtype = browserbookmarkspolicy, Loopback = 3] [] []
[DEBUG] [09/03/2013 13:22:06.403] [1860] [ZenworksWindowsService] [29] [] [PolicyManager] [] [GUID = fe42c3b8f2369abb97008fa41126fa36, Version = 0, Subtype = printer policy, Loopback = 1] [] []
[DEBUG] [09/03/2013 13:22:06.403] [1860] [ZenworksWindowsService] [29] [] [PolicyManager] [] [GUID = eb42a2be5c38766e72afbfa336b095eb, Version = 2, Subtype = dlu policy, Loopback = 3] [] []
[DEBUG] [09/03/2013 13:22:06.403] [1860] [ZenworksWindowsService] [29] [] [PolicyManager] [] [GUID = 7c273ca9954b7c79995c429e25920cd3, Version = 0, Subtype = remote management policy, Loopback = 1] [] []
[DEBUG] [09/03/2013 13:22:06.403] [1860] [ZenworksWindowsService] [29] [] [PolicyManager] [] [Assignments after filtering by realm UserPostdesktop] [] []
[DEBUG] [09/03/2013 13:22:06.403] [1860] [ZenworksWindowsService] [29] [] [PolicyManager] [] [GUID = 7c273ca9954b7c79995c429e25920cd3, Version = 0, Subtype = remote management policy, Loopback = 1] [] []
[DEBUG] [09/03/2013 13:22:06.403] [1860] [ZenworksWindowsService] [29] [] [PolicyManager] [] [GUID = fe42c3b8f2369abb97008fa41126fa36, Version = 0, Subtype = printer policy, Loopback = 1] [] []
[DEBUG] [09/03/2013 13:22:06.403] [1860] [ZenworksWindowsService] [29] [] [PolicyManager] [] [GUID = 5aba0b667bfbf1bc8f3a2242da7b0104, Version = 0, Subtype = browserbookmarkspolicy, Loopback = 3] [] []
[DEBUG] [09/03/2013 13:22:06.403] [1860] [ZenworksWindowsService] [29] [] [PolicyManager] [] [GUID = 37384f6cbad6587f6f6fc30308682eba, Version = 6, Subtype = Full Disk Encryption Policy, Loopback = 1] [] []

So clearly the policy is being filtered by UserPostdesktop (whatever that is).

How can I go about determining why this policy is being filtered?

Thanks,

Ian