The intstall of zen 11.3 is not working in my case. This is a test server with sles 11 sp3

I get an warning in install log like this


Installed and running] [] [] [] [ConfigureUtility]
[INFO] [03/03/2014 20:29:46.632] [30198] [SystemStatusConfigureAction] [1] [root] [ConfigureUtility] [] [Service ZEN_AGENT returned INFO while checking status.] [] [] [] [ConfigureUtility]
[WARN] [03/03/2014 20:29:46.747] [30198] [ConfigureUtils] [1] [root] [ConfigureUtility] [] [Novell ZENworks Server
Installed, but not running] [] [] [] [ConfigureUtility]
[WARN] [03/03/2014 20:29:46.747] [30198] [SystemStatusConfigureAction] [1] [root] [ConfigureUtility] [] [Service ZEN_SERVER returned WARNING while checking status.] [] [] [] [ConfigureUtility]
[INFO] [03/03/2014 20:29:46.902] [30198] [ConfigureUtils] [1] [root] [ConfigureUtility] [] [Novell ZENworks Loader
Installed and running] [] [] [] [ConfigureUtility]
[INFO] [03/03/2014 20:29:46.902] [30198] [SystemStatusConfigureAction] [1] [root] [ConfigureUtility] [] [Service ZEN_LOADER returned INFO while checking status.] [] [] [] [ConfigureUtility]
[INFO] [03/03/2014 20:29:46.903] [30198] [SystemStatusConfigureAction] [1] [root] [ConfigureUtility] [] [Service MICASAD returned INFO while checking status.] [] [] [] [ConfigureUtility]
[INFO] [03/03/2014 20:29:47.201] [30198] [ConfigureUtils] [1] [root] [ConfigureUtility] [] [Novell ZENworks Join Proxy
Installed and running] [] [] [] [ConfigureUtility]
[INFO] [03/03/2014 20:29:47.201] [30198] [SystemStatusConfigureAction] [1] [root] [ConfigureUtility] [] [Service ZEN_JOIN_PROXY returned INFO while checking status.] [] [] [] [ConfigureUtility]
[WARN] [03/03/2014 20:29:47.957] [30198] [SystemStatusConfigureAction] [1] [root] [ConfigureUtility] [] [ZENworks Control Center
Unable to establish an HTTP connection to http://localhost:80/zenworks/zccstatus. Ensure that the web server is started.] [java.net.ConnectException: Oppkobling nektes
at java.net.PlainSocketImpl.socketConnect(Native Method)
at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(Abstrac tPlainSocketImpl.java:339)
at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAddress( AbstractPlainSocketImpl.java:200)
at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connect(AbstractP lainSocketImpl.java:182)
at java.net.SocksSocketImpl.connect(SocksSocketImpl.j ava:392)
at java.net.Socket.connect(Socket.java:579)
at java.net.Socket.connect(Socket.java:528)
at java.net.Socket.<init>(Socket.java:425)
at java.net.Socket.<init>(Socket.java:280)
at org.apache.commons.httpclient.protocol.DefaultProt ocolSocketFactory.createSocket(DefaultProtocolSock etFactory.java:79)
at org.apache.commons.httpclient.protocol.DefaultProt ocolSocketFactory.createSocket(DefaultProtocolSock etFactory.java:121)
at org.apache.commons.httpclient.HttpConnection.open( HttpConnection.java:706)
at org.apache.commons.httpclient.HttpMethodDirector.e xecuteWithRetry(HttpMethodDirector.java:386)
at org.apache.commons.httpclient.HttpMethodDirector.e xecuteMethod(HttpMethodDirector.java:170)
at org.apache.commons.httpclient.HttpClient.executeMe thod(HttpClient.java:396)
at org.apache.commons.httpclient.HttpClient.executeMe thod(HttpClient.java:324)
at com.novell.zenworks.configure.actions.SystemStatus ConfigureAction.pingHttp(SystemStatusConfigureActi on.java:368)
at com.novell.zenworks.configure.actions.SystemStatus ConfigureAction.pingHttp(SystemStatusConfigureActi on.java:353)
at com.novell.zenworks.configure.actions.SystemStatus ConfigureAction.configure(SystemStatusConfigureAct ion.java:249)
at com.novell.zenworks.configure.actions.SystemStatus ConfigureAction.main(SystemStatusConfigureAction.j ava:428)
] [] [] [ConfigureUtility]
[WARN] [03/03/2014 20:29:47.958] [30198] [SystemStatusConfigureAction] [1] [root] [ConfigureUtility] [] [Service ZCC returned WARNING while checking status.] [] [] [] [ConfigureUtility]
[INFO] [03/03/2014 20:29:48.33] [30198] [ConfigureUtils] [1] [root] [ConfigureUtility] [] [Novell ZENworks Preboot Service
Installed and running] [] [] [] [ConfigureUtility]
[INFO] [03/03/2014 20:29:48.34] [30198] [SystemStatusConfigureAction] [1] [root] [ConfigureUtility] [] [Service PREBOOT_SERVICE returned INFO while checking status.] [] [] [] [ConfigureUtility]
[INFO] [03/03/2014 20:29:48.416] [30198] [ConfigureUtils] [1] [root] [ConfigureUtility] [] [Novell ZENworks Preboot Policy Service
Installed and running] [] [] [] [ConfigureUtility]
[INFO] [03/03/2014 20:29:48.416] [30198] [SystemStatusConfigureAction] [1] [root] [ConfigureUtility] [] [Service PREBOOT_POLICY_SERVICE returned INFO while checking status.] [] [] [] [ConfigureUtility]
[INFO] [03/03/2014 20:29:48.481] [30198] [ConfigureUtils] [1] [root] [ConfigureUtility] [] [Novell TFTP Service
Installed and running] [] [] [] [ConfigureUtility]
[INFO] [03/03/2014 20:29:48.481] [30198] [SystemStatusConfigureAction] [1] [root] [ConfigureUtility] [] [Service TFTP_SERVICE returned INFO while checking status.] [] [] [] [ConfigureUtility]
@WARNING@



Status: WARNING
Additional Notes: WARNING - There appears to be a problem with one or more of the ZENworks components.
com.novell.zenworks.configure.NonFatalConfigureExc eption: There appears to be a problem with one or more of the ZENworks components.
at com.novell.zenworks.configure.actions.SystemStatus ConfigureAction.configure(SystemStatusConfigureAct ion.java:204)
at com.novell.zenworks.configure.ZENworksConfigure.ex ecConfigAction(ZENworksConfigure.java:1758)
at com.novell.zenworks.install.customcode.configure.B aseZenConfigAction.install(BaseZenConfigAction.jav a:63)
at com.zerog.ia.installer.actions.CustomAction.instal lSelf(DashoA10*..)
at ZeroGaei.run(DashoA10*..)


And the /etc/init.d/novell-zenserver would not start
I cant find any log file changing either