Hello everyone,

Wondering if someone might be able to help with a Samba issue that I don't know how to fix. I've researched it quite a bit online but can't seem to find a solution. I did have a couple certs that needed renewed but even after the cert replacement that didn't seem to fix the overall issue. Also made sure the LDAP users are listed in the Samba User list in iManager. Even tried removing a user and and adding them back in the group. Any help would be appreciated, thanks.

Goal
LDAP user trying to connect to a samba share on the OES file server from a Mac.

Enviornment

Server
OES SP3
samba-3.0.36-0.13.28.1

Client
Mac OS X 10.9.5

/var/log/messages
pdb_get_group_sid: Failed to find Unix account for user1
Oct 15 14:46:24 server1 smbd[20328]: [2014/10/15 14:46:24, 0] auth/auth_sam.c:check_sam_security(353)
Oct 15 14:46:24 server1 smbd[20328]: check_sam_security: make_server_info_sam() failed with 'NT_STATUS_NO_SUCH_USER'
Oct 15 14:46:24 server1 smbd[20328]: [2014/10/15 14:46:24, 0] passdb/pdb_get_set.c:pdb_get_group_sid(211)

/var/log/samba/log.smbd
[2014/10/15 14:46:24, 1] auth/auth_util.c:make_server_info_sam(589)
User user1 in passdb, but getpwnam() fails!
[2014/10/15 14:46:24, 0] auth/auth_sam.c:check_sam_security(353)
check_sam_security: make_server_info_sam() failed with 'NT_STATUS_NO_SUCH_USER'
[2014/10/15 14:46:24, 0] passdb/pdb_get_set.c:pdb_get_group_sid(211)
pdb_get_group_sid: Failed to find Unix account for user1
[2014/10/15 14:46:25, 1] auth/auth_util.c:make_server_info_sam(589)
User user1 in passdb, but getpwnam() fails!