Hello,

I am using the Novell Migration Tool to do some Server consolidation of files. My source server is SLES10Sp4/OES2sp3 and my target server is SLES11sp1/OES11. I have both servers authenticated and they are green in the tool. I then add the file system and configure it by dragging the folders I want to move to the target location on the right side. I then start the migration tool and I get these errors:

************************************************** ***************************
2015-03-16 15:34:19,789 INFO - FILESYSTEM:migfiles:Information: nbackup: precomputing for displaying progress...
2015-03-16 15:34:19,876 FATAL - FILESYSTEM:migfiles:Fatal: Cannot migrate source path /media/nss/DATA/STU_LAB_SHARED/Discovery Education/: nbackup: Failed to open dataset /media/nss/DATA/STU_LAB_SHARED/Discovery Education/ for backup
2015-03-16 15:34:19,877 WARN - FILESYSTEM:migfiles:Warning: Going to next data set
2015-03-16 15:34:19,878 ERROR - FILESYSTEM:migfiles:Error: nbackup: (libtsafs.so 6.50.0 291) An invalid path was used.
2015-03-16 15:34:19,900 FATAL - FILESYSTEM:migfiles:Fatal: Cannot migrate source path /media/nss/DATA/STU_LAB_SHARED/HotPotato-QuizMaker/: nbackup: Failed to open dataset /media/nss/DATA/STU_LAB_SHARED/HotPotato-QuizMaker/ for backup
2015-03-16 15:34:19,901 WARN - FILESYSTEM:migfiles:Warning: Going to next data set
2015-03-16 15:34:19,901 ERROR - FILESYSTEM:migfiles:Error: nbackup: (libtsafs.so 6.50.0 291) An invalid path was used.
2015-03-16 15:34:19,925 FATAL - FILESYSTEM:migfiles:Fatal: Cannot migrate source path /media/nss/DATA/STU_LAB_SHARED/SH_Students/: nbackup: Failed to open dataset /media/nss/DATA/STU_LAB_SHARED/SH_Students/ for backup
2015-03-16 15:34:19,925 WARN - FILESYSTEM:migfiles:Warning: Going to next data set
2015-03-16 15:34:19,925 ERROR - FILESYSTEM:migfiles:Error: nbackup: (libtsafs.so 6.50.0 291) An invalid path was used.
2015-03-16 15:34:19,981 FATAL - FILESYSTEM:migfiles:Fatal: nbackup command failed to complete
2015-03-16 15:34:19,981 INFO - FILESYSTEM:migfiles:
2015-03-16 15:34:19,982 ERROR - FILESYSTEM:migfiles:migfiles command failed!
************************************************** ************************************************** ***************************

The paths are all correct and I checked to make sure the proper rights were the same on both volumes and they are. Does anyone know what could be causing these errors?

Thanks,
Andrew