I've got a Windows 2008 R2 server. eDirectory 8.8.6 patch 5 is
installed, and it contains replicas of all partitions in the Identity
Vault tree. I installed IDM 3.6.1 and current patches. I added this
server to the existing driver set and created a new AD driver associated
it with this server. When I attempt to start it, nothing happens. No log
file is written to the path specified in the Misc tab of the driver
properties. The only thing I've got is the following in the Status Log
(tree and O name changed):

Message 1:
Fri Aug 24 11:38:11 PDT 2012
Error
<status level="error">Code(-9155) Exception caused by native code:
SubscriptionShim::execute()<application>DirXML</application>
<module>IDV2AUTH</module>
<object-dn>\IDV\XYZ\USERS\ACTIVE\GARRETS</object-dn>
<component>Subscriber</component>
</status>
\IDV\XYZ\USERS\ACTIVE\GARRETS


Message 2:
Fri Aug 24 11:56:38 PDT 2012
Error
<status level="error">Code(-9155) Exception caused by native code:
SubscriptionShim::execute()<application>DirXML</application>
<module>IDV2AUTH</module>
<object-dn>\IDV\XYZ\USERS\ACTIVE\BBTestB</object-dn>
<component>Subscriber</component>
</status>
\IDV\XYZ\USERS\ACTIVE\BBTestB


I have deleted and recreated the driver (twice). I have uninstalled and
reinstalled IDM on the server. The firewall is turned off in case it is
a communication issue. Those errors don't show up every time I try to
start the driver, but they've all I've got. The driver set has a number
of other drivers, including another AD driver to a different domain that
works properly. This is the only driver that is associated with the new
server, and that is the only server it is associated with. Any ideas?


--
ambradley
------------------------------------------------------------------------
ambradley's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=177
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=2530