Hi, I'm having the following issue related to the sending notifications
with authentication:

It was configured the send notifications service in order to have
authentication via iManager. Then we sent a send notification operation
via a driver and we received the following error:


Code:
--------------------
Code(-9195) Error in vnd.nds.stream://IDM_TREE/Meta/Services/DriverSet1/IDM_Loader/Publisher/PUB_EventTransform#XmlData:56 : Couldn't send email: java.net.SocketException: Broken pipe
--------------------


Right after doing that, we sent the same operation in the same driver
obtaining a different error:


Code:
--------------------
Code(-9195) Error in vnd.nds.stream://IDM_TREE/Meta/Services/DriverSet1/IDM_Loader/Publisher/PUB_EventTransform#XmlData:73 : Couldn't send email: com.novell.nds.dirxml.util.mail.HandlerException: javax.mail.MessagingException: [EOF]
--------------------


When we restart the user application service it can't read the
SecretStore notfconfigSecret. Below you can see the error log:


Code:
--------------------
2013-04-09 10:20:55,146 INFO [STDOUT] (Timer-1) 1553325848 [Timer-1] ERROR com.novell.srvprv.impl.vdata.model.VirtualDataAcce ss - Error reading SecretStore notfconfigSecret, on Object: cn=Default Notification Collection,cn=Security.
com.novell.security.sso.SSException: [LDAP: error code 2 - Unrecognized extended operation]
2013-04-09 10:20:55,147 INFO [STDOUT] (Timer-1) ERROR [RBPM] [com.novell.soa.notification.impl.MailEngine:run] Could not retrieve email server information from [cn=Default Notification Collection,cn=Security].
2013-04-09 10:20:55,147 INFO [STDOUT] (Timer-1) 1553325850 [Timer-1] ERROR com.novell.soa.notification.impl.MailEngine - Could not retrieve email server information from [cn=Default Notification Collection,cn=Security].
2013-04-09 10:25:55,123 INFO [STDOUT] (Timer-1) ERROR [RBPM] [com.novell.srvprv.impl.vdata.model.VirtualDataAcce ss:getEntitySecret] Error reading SecretStore notfconfigSecret, on Object: cn=Default Notification Collection,cn=Security.
--------------------


Environment information:


- eDirectory 8.8.6 SP5 (20606.01)
- iManager 2.7.4
- IDM 4.0.1
- RBPM 4.0.1
- MS Exchange 2007 (SMTP)


Could you please help me with this issue or tell me what could be the
possible reason. Thanks in advance.
Regards.


--
pbianchino
------------------------------------------------------------------------
pbianchino's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=1993
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=47650