Hi all,

I'm trying to install the IDM402 Patch 5 on my server running the
engine.
When i run it (as an administrator), it shows that it can't find my
eDirectory and ask if i already stopped the service. I Answer Yes, then
the installation fails.

So, i tried to start the patch with edirectory service running. It find
it, stop it, restart it, and fails again.


176

The installer invites me to check the installation log, but it doen't
really give me any other informations..


Code:
--------------------

==== LogInstallInfo ========================================
INSTALLER_LOG= C:\Users\ADMINI~1\AppData\Local\Temp\2\\logs\idmPa tchInstall.log
==== IDMPatchInstallerApp ==================================
INSTALLER_TITLE= Novell Identity Manager Patch Installer
INSTALLER_UI=GUI
OS_NAME=Windows NT (unknown)
==== IDMPatchInstallerView =================================
OS_ARCH=X86_64
INSTALLER_UI= GUI
ROOT_USER=true
METADIRECTORY_SERVER_ARCHITECTURE=64-BIT
IDM_VERSION=4.0.2
PATCH_VERSION=4.0.2.5
METADIRECTORY_SERVER_INSTALLED=true
EDIRECTORY_INSTALL_LOCATION=E:\Program\Novell\NDS\ lib
CONNECTED_SYSTEM_INSTALLED=false
X64_CONNECTED_SYSTEM_INSTALLED=false
==== DoWindowsPatchInstallation ============================
EDIRECTORY_SERVICE=x64 NDS Server .CN=PRE075001SVC001-NDS.OU=srv.O=system.T=PRE_PROD_MIN_TREE.
Stopping eDirectory...
Command executed for stopping eDirectory= net stop "x64 NDS Server .CN=PRE075001SVC001-NDS.OU=srv.O=system.T=PRE_PROD_MIN_TREE."
eDirectory Stopped.
Install Metadirectory engine patch= true
Install 32-Bit Remote Loader service patch= false
Install 64-Bit Remote Loader service patch= false
Install DotNetRemote Loader service patch= false
Command executed for invoking patch install= "C:\Users\Administrator\Desktop\Patch 5\cd-image\config\patchUpgrade.bat" true false false false "C:\Users\Administrator\Desktop\Patch 5\cd-image" 4.0.2.5 "C:\Users\ADMINI~1\AppData\Local\Temp\2\\logs"
Installing.....
Starting eDirectory...
Command executed for stopping eDirectory= net start "x64 NDS Server .CN=PRE075001SVC001-NDS.OU=srv.O=system.T=PRE_PROD_MIN_TREE."
Started eDirectory...
Upgrade failed.
Check logs,Start eDirectory and Remote Loader services.
Logs are located at: C:\Users\ADMINI~1\AppData\Local\Temp\2\\logs\idmPa tchInstall.log
Backup folder is created at: C:\Users\Administrator\PatchInstallBackup

--------------------


Do you have any idea?

Thank you in advance!

EDIT: The OS is Windows Server 2012 R2 Standard


+----------------------------------------------------------------------+
|Filename: patch5.JPG |
|Download: https://forums.netiq.com/attachment....tachmentid=176 |
+----------------------------------------------------------------------+

--
sniceper
------------------------------------------------------------------------
sniceper's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=5188
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=51253