Hello,

I have a strange issue with the ldapSearch ECMA script. It has stopped
working (or eDirectory is wierd).

Setup is that I have a job triggering an ldapsearch for old users, I can
see the driver picking it up:
Trace of the driver + LDAP:
15:47:14 FFFFFFFFD9A2E940 Drvrs: Janitor ST:
token-xpath("es:ldapSearch2('1.2.3.4','389','cn=xxxx,o=c orp','somePassword','','','ou=blah,o=corp','sub',' cn=*','DN')")
15:47:14 FFFFFFFF8B29D940 LDAP: New cleartext connection 0x41e0f180 from
1.2.3.4:53159, monitor = 0xffffffffaf898940, index = 11
15:47:14 FFFFFFFFAF898940 LDAP: *Invalid protocol request on connection*
0x41e0f180
15:47:14 FFFFFFFFAF898940 LDAP: Monitor 0xffffffffaf898940 initiating
close for connection 0x41e0f180
15:47:14 FFFFFFFFAED8D940 LDAP: Server closing connection 0x41e0f180,
reason = 2
15:47:14 FFFFFFFFAED8D940 LDAP: (1.2.3.4:53159)(0x0000:0x77) Sending
operation result 2:"":"" to connection 0x41e0f180
15:47:14 FFFFFFFFAED8D940 LDAP: Connection 0x41e0f180 closed
15:47:14 FFFFFFFF8B29D940 LDAP: New cleartext connection 0x41e0f180 from
1.2.3.4:53160, monitor = 0xffffffffaf898940, index = 11
15:47:14 FFFFFFFFAF898940 LDAP: Invalid protocol request on connection
0x41e0f180
15:47:14 FFFFFFFFAF898940 LDAP: Monitor 0xffffffffaf898940 initiating
close for connection 0x41e0f180
15:47:14 FFFFFFFF8AD98940 LDAP: Server closing connection 0x41e0f180,
reason = 2
15:47:14 FFFFFFFF8AD98940 LDAP: (1.2.3.4:53160)(0x0000:0x77) Sending
operation result 2:"":"" to connection 0x41e0f180
15:47:14 FFFFFFFF8AD98940 LDAP: Connection 0x41e0f180 closed
15:47:14 FFFFFFFF8B29D940 LDAP: New cleartext connection 0x41e0f180 from
1.2.3.4:53161, monitor = 0xffffffffaf898940, index = 11
15:47:14 FFFFFFFFAF898940 LDAP: Invalid protocol request on connection
0x41e0f180
15:47:14 FFFFFFFFAF898940 LDAP: Monitor 0xffffffffaf898940 initiating
close for connection 0x41e0f180
15:47:14 FFFFFFFFB36D6940 LDAP: Server closing connection 0x41e0f180,
reason = 2
15:47:14 FFFFFFFFB36D6940 LDAP: (1.2.3.4:53161)(0x0000:0x77) Sending
operation result 2:"":"" to connection 0x41e0f180
15:47:14 FFFFFFFFB36D6940 LDAP: Connection 0x41e0f180 closed
15:47:14 FFFFFFFFD9A2E940 Drvrs: Janitor ST: Token Value: {<status>
@level = "error"}.
15:47:14 FFFFFFFFD9A2E940 Drvrs: Janitor ST: Arg Value: {<status> @level
= "error"}.

And All I get on the driver side is the error status. LDAP doesn't give
much either.

eDir 8.8.7.2
IDM 402.2
LDAP configured for no anonymous binds, nothing else.

Other scripts that I run external to IDM works ok, both with TLS and
cleartext. I'm confused to say the least.

Any hints?


br
/Anders


--
abergvall
------------------------------------------------------------------------
abergvall's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=278
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=49043