Hello,

I've created a Google Apps driver which comes with an entitlement for
Google Apps accounts. I've deployed the driver and it has started. It
says in the trace: [01/20/14 21:55:39.053]:GoogleApps01 PT:Found
supported entitlement "NOVLGGLEUSER-Account"
[01/20/14 21:55:39.053]:GoogleApps01 PT: Action:
do-append-xml-element("entitlement","$xml/entitlement-configuration/e
ntitlements").
[01/20/14 21:55:39.054]:GoogleApps01 PT: Action:
do-set-xml-attr("dn","$xml/entitlement-configuration/entitlements/ent
itlement[last()]",token-parse-dn(dest-dn-format="ldap",src-dn-format="slash",token-xpath("$current-node/@qualified-src-dn"))).
[01/20/14 21:55:39.054]:GoogleApps01 PT:
arg-string(token-parse-dn(dest-dn-format="ldap",src-dn-format="slash",token
-xpath("$current-node/@qualified-src-dn")))
[01/20/14 21:55:39.054]:GoogleApps01 PT:
token-parse-dn(dest-dn-format="ldap",src-dn-format="slash",token-xpath("$
current-node/@qualified-src-dn"))
[01/20/14 21:55:39.054]:GoogleApps01 PT:
token-parse-dn(dest-dn-format="ldap",src-dn-format="slash",token-xpath(
"$current-node/@qualified-src-dn"))
[01/20/14 21:55:39.054]:GoogleApps01 PT:
token-xpath("$current-node/@qualified-src-dn")
[01/20/14 21:55:39.054]:GoogleApps01 PT: Token
Value: "O=ITQ\OU=SERVICES\OU=IDM\CN=Driver Set\CN=GoogleApps0
1\CN=NOVLGGLEUSER-Account".
[01/20/14 21:55:39.055]:GoogleApps01 PT: Arg Value:
"O=ITQ\OU=SERVICES\OU=IDM\CN=Driver Set\CN=GoogleApps01\CN
=NOVLGGLEUSER-Account".
[01/20/14 21:55:39.055]:GoogleApps01 PT: Token Value:
"CN=NOVLGGLEUSER-Account,CN=GoogleApps01,CN=Driver Set,OU=
IDM,OU=SERVICES,O=ITQ".
[01/20/14 21:55:39.055]:GoogleApps01 PT: Arg Value:
"CN=NOVLGGLEUSER-Account,CN=GoogleApps01,CN=Driver Set,OU=IDM,
OU=SERVICES,O=ITQ".
[01/20/14 21:55:39.055]:GoogleApps01 PT: Action:
do-set-xml-attr("data-collection","$xml/entitlement-configuration/ent
itlements/entitlement[last()]",token-xpath("string($gcv.NOVLGGLEUSER.datacollection.ena ble='true'
and $gcv.NOVLGGLEUSER.datacollect
ion.UserAccount='true')")).

I can also find the entitlement object in ConsoleOne. I've tried
restarting IDV and UA server, refreshed caches and refreshed the
entitlements. It just won't appear under Resource Catalog.

I don't see any errors anywhere.

Any ideas?


--
jacmarpet
------------------------------------------------------------------------
jacmarpet's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=415
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=49742