Hi all,

I'm facing a new problem with my group migration from IDV to AD, maybe
you can help me with this one...

To begin, I created one application group in both AD and IDV:
- cn=appli_Achats,ou=Application Achat,ou=applications,o=data dans IDV
- CN=appli_Achats,OU=Application
Achat,OU=Applications,OU=Groupes,OU=MYDOMAIN,DC=ni m2012,DC=intra dans

To start the transaction, I need to change the IDV businessCategory
attribute to "tomigrate"

Once it has started, I do the matching by constructing the entry DN
(this part works well) and then NIM is supposed to change some
attributes in both AD and IDV with the following rule

<description>Group tomigrate attributs setup</description>
<if-class-name mode="nocase" op="equal">Group</if-class-name>
<if-attr mode="nocase" name="businessCategory" op="equal">tomigrate</if-attr>
<do-set-dest-attr-value class-name="Group" direct="true" name="adminDescription">
<arg-value type="string">
<token-text xml:space="preserve">migrated</token-text>
<do-set-src-attr-value class-name="Group" name="businessCategory">
<arg-value type="string">
<token-text xml:space="preserve">migrated</token-text>
<do-set-src-attr-value class-name="Group" name="O">
<arg-value type="string">
<token-text xml:space="preserve">migrated</token-text>

My issue is that I'm having a weird behaivior:
- When I launch the sync process for the first time, the groups are
well matched, but the rule above didn't execute itself (I know that a
match was made because the attribute dirXML-ADContext appears at my
group in IDV)
- After the sync was made, if I launch a second time the sync (I change
businessCategory from tomigrat and then to tomigrate again), my rule is
executed and all the attributes change as they are supposed to...

I took a look at the logs, but I couldn't find why (and where) the
first exzcution stops before my rule... I also think weird that the
first transsaction's log is bigger the the second one, knowing that the
second one went further (inside my rules)...

I would preciate if someone of you could help me with this one...

Here is the logs from both transactions (1-first execution, rule doesn't
launch / 2-second execution, rule launch)
transaction 1: 'http://pastebin.com/heHdK5SH '
transaction 2: http://pastebin.com/jfKjJ3rd

I would like to thank you in advance for any help,

MuadDib_II's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=8754
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=52515