Hello,

I am posting this here as it has to do with the User Application and
the Reporting WARS with IDM 4.0.1. I did the install this morning, and
everything seemed to be going just fine. I should not have got my hopes
up When I start the Data Collection Service Driver I receive the
following log events:

** TRACE **
Data Collection Service Driver STCSSubscriberShim: DCSREGTRACE:
Caching msgw-drv property 'CollectProtocol': false
15:50:27 5332E940 Drvrs: Data Collection Service Driver
STCSSubscriberShim: DCSREGTRACE: Caching msgw-drv property
'CollectorContext': idvdata
15:50:27 5332E940 Drvrs: Data Collection Service Driver
STCSSubscriberShim: DCSREGTRACE: Caching msgw-drv property
'CollectorPort': 7707
15:50:27 5332E940 Drvrs: Data Collection Service Driver
STCSSubscriberShim: DCSREGTRACE: Caching msgw-drv property
'CollectorAddress': 10.206.136.38
15:50:27 5332E940 Drvrs: Data Collection Service Driver
STCSSubscriberShim: useSSL indicator flag value: false
15:50:27 5332E940 Drvrs: Data Collection Service Driver
STCSSubscriberShim: DCS connection to IDM Managed System Gateway will
not use Secure Protocol
15:50:27 5332E940 Drvrs: Data Collection Service Driver
STCSSubscriberShim: GET failed with Unauthorized User Account. Getting
new auth token and request retry
15:50:27 5332E940 Drvrs: Data Collection Service Driver
STCSSubscriberShim: RTDRetry:: (Error 401) Could not connect to the
URL 'https://srdafapp0032.insim.biz:8443/IDMRPT-CORE/rpt/idvs'.
Unauthorized User Account

** SERVER.LOG on RBPM **
2012-03-06 15:45:20,027 INFO [STDOUT] (http-0.0.0.0-8443-16) INFO
[RPT]
[com.novell.idm.rpt.auth.server.logging.naudit.LogE vent:logCreateAuthTokenEvent]
[Auth_Token_Created] Initiated from 10.206.128.38, Authenticated User
uniqueID=4a9d6qq,ou=Users,ou=Reference,ou=Resource s,o=ING
2012-03-06 15:45:20,028 INFO [STDOUT] (http-0.0.0.0-8443-16) INFO
[RPT] [com.novell.idm.rpt.auth.server.rest.Tokens:createT oken] REST
Endpoint: Authentication token is created for
uniqueID=4a9d6qq,ou=Users,ou=Reference,ou=Resource s,o=ING.
2012-03-06 15:45:20,038 INFO [STDOUT] (http-0.0.0.0-8443-6) INFO
[RPT] [com.novell.idm.rpt.auth.server.rest.Tokens:validat eToken] REST
Endpoint: Validation request for authentication token owned by
uniqueID=4a9d6qq,ou=Users,ou=Reference,ou=Resource s,o=ING has been
processed.
2012-03-06 15:45:20,041 INFO [STDOUT] (http-0.0.0.0-8443-10) WARN
[RPT] [com.novell.idm.rpt.core.server.j2ee.AuthFilter:che ckPermission]
User uniqueID=4a9d6qq,ou=Users,ou=Reference,ou=Resource s,o=ING has no
access rights.

So, it seems I am getting a 401 Error, which is invalid credentials,
but I know they are not. Might it be the token being passed around?

I can not log in to the Reporting Module from the User Application,
even though the User has been assigned as a Report Admin. I get an
error about the User not having access to the application, and the same
error appears on the SERVER.LOG.

I read a TID about the location information (when filling in via
ReportConfig) being case sensitive, so I went ahead and changed those.
My setup is RBPM 4.0.1 Patch A on one server, IDVAULT on a 2nd server,
and EAS is on a 3rd server with PostgresSQL local to that 3rd server.

Thanks for any insight in advance.

-KA


--
karmst
------------------------------------------------------------------------
karmst's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=5937
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=453044