I just started the UA after upgrading to 401C

There are a couple of errors:

2012-11-21 22:07:03,632 INFO [STDOUT] (main) INFO [RBPM]
[com.novell.soa.persist.DatabaseSchemaUpdate:analyz eSchema] Checking
schema for table SEC_SYNC_CLEANUP_QUE
UE....found
2012-11-21 22:07:06,673 ERROR [STDERR] (main)
liquibase.exception.ChangeLogParseException: Error parsing line 19 column
134 of RemoveObsoletePortlets.xml: schema_ref
erence.4: Failed to read schema document 'http://www.liquibase.org/xml/ns/
dbchangelog/dbchangelog-2.0.xsd', because 1) could not find the document;
2) the document c
ould not be read; 3) the root element of the document is not <xsd:schema>.
2012-11-21 22:07:06,675 ERROR [STDERR] (main) at
liquibase.parser.xml.XMLChangeLogParser.parse(XMLC hangeLogParser.java:78)
2012-11-21 22:07:06,675 ERROR [STDERR] (main) at
liquibase.parser.ChangeLogParser.parse(ChangeLogPa rser.java:28)


And

Caused by: liquibase.exception.ChangeLogParseException: Error parsing
line 19 column 134 of RemoveObsoletePortlets.xml: schema_reference.4:
Failed to read schema doc
ument 'http://www.liquibase.org/xml/ns/dbchangelog/dbchangelog-2.0.xsd',
because 1) could not find the document; 2) the document could not be
read; 3) the root eleme
nt of the document is not <xsd:schema>.
at liquibase.parser.xml.XMLChangeLogParser.parse
(XMLChangeLogParser.java:78)

and more of the same kind.

I am able to log in. Have not tried a lot yet.
My questions are

1) Is this dangerous
2) What could have gone wrong?
3) Can someone give me a hint on how to fix it?

To me it seems like "removing obsolete portlets" could be a minor thing,
but I am just guessing.

I could have sworn that I followed the instructions. But I have been
known to fail.