Similar to other recent posts here. Any help or new angles appreciated.

1. Fresh install; not in integrated installer.
2. Clustered (This is the first node; but strangely, after install, the
"" script does not have any reference to my Engine ID)
3. Errors indicate missing tables, about the time the system is
examining the changelog.
I've attempted this install a number of times, including re-installing
all components from scratch, in case I missed a step. (Things improved
somewhat after applying the correct port, and Security equivalence for
the driver).

I know "full logs" are typically desired, but the NNTP server isn't
allowing uploads.

2013-01-14 12:41:41,273 INFO [STDOUT] (main) INFO [RBPM]
[com.novell.soa.persist.DatabaseSchemaUpdate:analyz eSchema] Checking
schema for table SECURITYPERMISSIONS....found
2013-01-14 12:41:41,329 INFO [STDOUT] (main) INFO [RBPM]
[com.novell.soa.persist.DatabaseSchemaUpdate:analyz eSchema] Checking
schema for table SEC_DELPROXY_CFG....found
2013-01-14 12:41:41,388 INFO [STDOUT] (main) INFO [RBPM]
[com.novell.soa.persist.DatabaseSchemaUpdate:analyz eSchema] Checking
schema for table SEC_DELPROXY_SRV_CFG....found
2013-01-14 12:41:41,434 INFO [STDOUT] (main) INFO [RBPM]
[com.novell.soa.persist.DatabaseSchemaUpdate:analyz eSchema] Checking
schema for table SEC_SYNC_CLEANUP_QUEUE....found
2013-01-14 12:41:44,604 ERROR [STDERR] (main) INFO 1/14/13 12:41
PM:liquibase: Reading from databasechangelog
2013-01-14 12:41:47,041 INFO [STDOUT] (main) ERROR [RBPM]
[com.sssw.portal.servlet.EboPortalBootServlet:init] Unexpected Runtime
Exception initializing servlet
com.netiq.common.i18n.LocalizedRuntimeException: Schema is invalid. One
or more required tables are missing. Check log for messages indicating
tables that were not found.
at com.sssw.fw.servlet.EboBootServlet.init(EboBootSer
at javax.servlet.GenericServlet.init(GenericServlet.j ava:212)
org.apache.catalina.core.StandardWrapper.loadServl et(
at org.apache.catalina.core.StandardWrapper.load(Stan
org.apache.catalina.core.StandardContext.loadOnSta rtup(
org.jboss.web.tomcat.service.deployers.TomcatDeplo yment.performDeployInternal( 310)
org.jboss.web.tomcat.service.deployers.TomcatDeplo yment.performDeploy(


P.S.: Is specifying a base port for JBOSS something done only AFTER the
UA install? This install defaulted to 8180, and I thought we used to be
able to set that during JBOSS install.