Hi,

First time on the forums, I have searched and can't find an answer to my
issue, hoping someone can assist here.

We recently upgraded our IDM environment from 3.6.1 to 4.0.2 and I am
not able to successfully test the provisioning web service endpoint
post-upgrade:
http://<server>:<port>/IDMProv/provisioning/service?wsdl

I can load the WSDL into SoapUI but cannot actually execute a request
successfully, just for testing I am using provisioning admin to run the
"GetVersion()" command. The response I get back is:

Mon Mar 18 13:54:49 CDT 2013EBUG:<< "<html><head><title>JBoss
Web/2.1.3.GA - Error report</title><style><!--H1
{font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:22px;}
H2
{font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:16px;}
H3
{font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:14px;}
BODY
{font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:black;background-color:white;}
B
{font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;}
P
{font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;background:white;color:black;font-size:12px;}A
{color : black;}A.name {color : black;}HR {color : #525D76;}--></style>
</head><body><h1>HTTP Status 401 - </h1><HR size="1"
noshade="noshade"><p><b>type</b> Status report</p><p><b>message</b>
<u></u></p><p><b>description</b> <u>This request requires HTTP
authentication ().</u></p><HR size="1" noshade="noshade"><h3>JBoss
Web/2.1.3.GA</h3></body></html>"


"This request requires HTTP authentication" --- I definitely have
SoapUI set up to use padmin for the http-auth though. Any ideas?

Thanks,
Jonathan Webb


--
jonwebbstl
------------------------------------------------------------------------
jonwebbstl's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=4119
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=47111