Hi,
I have a User Application running on Jboss-SLES 11 SP2, the reporting
module was working properly with the patch 4.0.2 A, but after updating
the User Application 4.0.2 to version C, the Reporting stopped working.
The installation of the patch was done following all the steps in the
documentation, performing all manual tasks, updating the libraries
mentioned and restarting all the services involved.


These are the errors after upgrade:
(Managed System Gateway Driver is running without problems)

DATA COLLECTION SERVICE DRIVER DOESN'T START AND SHOW THIS ERROR
Code:
--------------------
[05/10/13 15:23:21.666]ata Collection Service Driver ST:MSGW Drv Reg: Successfully acquired mutex REGN__CACHE__MUTEX.
[05/10/13 15:23:21.666]ata Collection Service Driver ST:MSGW Drv Reg: Dispatching registration query...
[05/10/13 15:23:21.666]ata Collection Service Driver ST:MSGW Drv Reg: Retrieved result from registration cache: true
[05/10/13 15:23:21.667]ata Collection Service Driver ST:MSGW Drv Reg: Released mutex REGN__CACHE__MUTEX.
[05/10/13 15:23:21.668]ata Collection Service Driver ST:MSGW Drv Reg: Returning registration query response...
[05/10/13 15:23:21.672]ata Collection Service Driver ST:
DirXML Log Event -------------------
Driver: \xxxx\xxx\xxx\DriverSet\Data Collection Service Driver
Channel: Subscriber
Status: Retry
Message: Code(-9006) The driver returned a "retry" status indicating that the operation should be retried later. Detail from driver:
<description>Subscriber Error: Error 500. Not able to do a GET on the endpointhttp://10.xx.xx.xxx:8180/IDMRPT-CORE/rpt/idvs </description>
--------------------



JBOSS SERVER.LOG SHOWS THE FOLLOWING ERROR
Code:
--------------------
2013-05-10 15:10:20,015 ERROR [org.apache.catalina.core.ContainerBase.[jboss.web].[localhost].[/IDMRPT-CORE].[REST]] (http-10.xx.xx.xxx-8180-1) Servlet.service() for servlet REST threw exception
java.lang.IllegalStateException
at com.novell.idm.rpt.core.server.security.UserInfo.i sExpired(UserInfo.java:228)
at com.novell.idm.rpt.core.server.j2ee.AuthFilter.che ckPermission(AuthFilter.java:112)
at com.novell.idm.rpt.core.server.j2ee.AuthFilter.doF ilter(AuthFilter.java:59)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.in ternalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.do Filter(ApplicationFilterChain.java:206)
at org.jboss.web.tomcat.filters.ReplyHeaderFilter.doF ilter(ReplyHeaderFilter.java:96)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.in ternalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.do Filter(ApplicationFilterChain.java:206)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invo ke(StandardWrapperValve.java:235)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invo ke(StandardContextValve.java:191)
at org.jboss.web.tomcat.security.SecurityAssociationV alve.invoke(SecurityAssociationValve.java:190)
at org.jboss.web.tomcat.security.JaccContextValve.inv oke(JaccContextValve.java:92)
at org.jboss.web.tomcat.security.SecurityContextEstab lishmentValve.process(SecurityContextEstablishment Valve.java:126)
at org.jboss.web.tomcat.security.SecurityContextEstab lishmentValve.invoke(SecurityContextEstablishmentV alve.java:70)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke( StandardHostValve.java:127)
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke (ErrorReportValve.java:102)
at org.jboss.web.tomcat.service.jca.CachedConnectionV alve.invoke(CachedConnectionValve.java:158)
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invok e(StandardEngineValve.java:109)
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.servic e(CoyoteAdapter.java:330)
at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(H ttp11Processor.java:829)
at org.apache.coyote.http11.Http11Protocol$Http11Conn ectionHandler.process(Http11Protocol.java:598)
at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run( JIoEndpoint.java:447)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

--------------------



*Can't login into Reporting Module and there isn't no error logged*
44


This happened in 2 different environment after installing Patch 4.0.2C.
Any idea of what can we do?

Thanks.


+----------------------------------------------------------------------+
|Filename: Captura.PNG |
|Download: https://forums.netiq.com/attachment.php?attachmentid=44 |
+----------------------------------------------------------------------+

--
sarietti
------------------------------------------------------------------------
sarietti's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=2277
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=47740