Hello, I have just installed UserApplication running on WebSphere 7.0
over RedHat 6.2
Everything seems to work allright, but while is was checking the logs,
everytime i startup the server this error pops up.


Code:
--------------------
FFDC Exception:java.lang.NoClassDefFoundError SourceId:com.ibm.ws.webcontainer.webapp.WebApp.not ifyServletContextCreated ProbeId:1341 Reporter:com.ibm.ws.webcon
tainer.webapp.WebAppImpl@566f566f
java.lang.NoClassDefFoundError: com.novell.soa.logging.impl.selector.NovellReposit orySelector
at com.novell.srvprv.spi.util.servlet.LogConfigurator .init(LogConfigurator.java:72)
at com.sssw.fw.servlet.InitListener.contextInitialize d(InitListener.java:92)
at com.ibm.ws.webcontainer.webapp.WebApp.notifyServle tContextCreated(WebApp.java:1718)
at com.ibm.ws.webcontainer.webapp.WebApp.commonInitia lizationFinish(WebApp.java:385)
at com.ibm.ws.webcontainer.webapp.WebAppImpl.initiali ze(WebAppImpl.java:299)
at com.ibm.ws.webcontainer.webapp.WebGroupImpl.addWeb Application(WebGroupImpl.java:100)
at com.ibm.ws.webcontainer.VirtualHostImpl.addWebAppl ication(VirtualHostImpl.java:166)
at com.ibm.ws.webcontainer.WSWebContainer.addWebApp(W SWebContainer.java:732)
at com.ibm.ws.webcontainer.WSWebContainer.addWebAppli cation(WSWebContainer.java:617)
at com.ibm.ws.webcontainer.component.WebContainerImpl .install(WebContainerImpl.java:376)
at com.ibm.ws.webcontainer.component.WebContainerImpl .start(WebContainerImpl.java:668)
at com.ibm.ws.runtime.component.ApplicationMgrImpl.st art(ApplicationMgrImpl.java:1128)
at com.ibm.ws.runtime.component.DeployedApplicationIm pl.fireDeployedObjectStart(DeployedApplicationImpl .java:1319)
at com.ibm.ws.runtime.component.DeployedModuleImpl.st art(DeployedModuleImpl.java:611)
at com.ibm.ws.runtime.component.DeployedApplicationIm pl.start(DeployedApplicationImpl.java:944)
at com.ibm.ws.runtime.component.ApplicationMgrImpl.st artApplication(ApplicationMgrImpl.java:741)
at com.ibm.ws.runtime.component.ApplicationMgrImpl$3. run(ApplicationMgrImpl.java:2056)
at com.ibm.ws.security.auth.ContextManagerImpl.runAs( ContextManagerImpl.java:5305)
at com.ibm.ws.security.auth.ContextManagerImpl.runAsS ystem(ContextManagerImpl.java:5483)
at com.ibm.ws.security.core.SecurityContext.runAsSyst em(SecurityContext.java:255)
at com.ibm.ws.runtime.component.ApplicationMgrImpl.st art(ApplicationMgrImpl.java:2061)
at com.ibm.ws.runtime.component.CompositionUnitMgrImp l.start(CompositionUnitMgrImpl.java:389)
at com.ibm.ws.runtime.component.CompositionUnitImpl.s tart(CompositionUnitImpl.java:123)
at com.ibm.ws.runtime.component.CompositionUnitMgrImp l.start(CompositionUnitMgrImpl.java:332)
at com.ibm.ws.runtime.component.CompositionUnitMgrImp l.access$300(CompositionUnitMgrImpl.java:117)
at com.ibm.ws.runtime.component.CompositionUnitMgrImp l$CUInitializer.run(CompositionUnitMgrImpl.java:89 9)
at com.ibm.wsspi.runtime.component.WsComponentImpl$_A synchInitializer.run(WsComponentImpl.java:496)
at com.ibm.ws.util.ThreadPool$Worker.run(ThreadPool.j ava:1656)
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: com.novell.soa.logging.impl.selector.NovellReposit orySelector
at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.j ava:419)
at com.ibm.ws.bootstrap.ExtClassLoader.findClass(ExtC lassLoader.java:191)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:6 43)
at com.ibm.ws.bootstrap.ExtClassLoader.loadClass(ExtC lassLoader.java:111)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:6 09)
at com.ibm.ws.classloader.ProtectionClassLoader.loadC lass(ProtectionClassLoader.java:62)
at com.ibm.ws.classloader.ProtectionClassLoader.loadC lass(ProtectionClassLoader.java:58)
at com.ibm.ws.classloader.CompoundClassLoader.loadCla ss(CompoundClassLoader.java:543)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:6 09)
at com.ibm.ws.classloader.CompoundClassLoader.loadCla ss(CompoundClassLoader.java:511)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:6 09)
at com.ibm.ws.classloader.CompoundClassLoader.loadCla ss(CompoundClassLoader.java:511)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:6 09)
... 28 more
--------------------


Does anyone know how to fix? or what is causing this error?
Thanks


--
letroncoso
------------------------------------------------------------------------
letroncoso's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=743
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=48682