i am having problem auto-submitting a form.
it is a page (login.aspx) with a form that looks as follows:

<form name="form1" method="post" action="login.aspx" id="form1">
<input name="__EVENTTARGET" id="__EVENTTARGET" value="" type="hidden">
<input name="__EVENTARGUMENT" id="__EVENTARGUMENT" value=""
<input name="__VIEWSTATE" id="__VIEWSTATE"
value="/wEPDwULLTEzMweDA5MjY3NTerMPFHwMb6zHtH66CQblrO6Sawe rwaerGw=="
<input name="Id" id="Id" type="text">
<input name="Pwd" id="Pwd" type="password">

<input name="btnLogin" id="btnLogin"
src="Enter.jpg" type="image">

the original page is actually more complicated, but i've simplified it
(removing all the unnecessary elements, including javascripts) to the
point that,
after AM fills in the credentials, and when i manually click the image
button, it will login. (this is with auto-submit disabled).

but if i turn on auto-submit, the browser enters into an endless loop
(i guess it is because the page post back to the same page).
this has been tested with javascript enabled and disabled, neither
worked (there's actually no javascript left, but i gave it a try

in the policy, i set up two input fills, one for the id and the other
for the password. both were filled in properly.
i did not set up policy for the hidden inputs. two of their values are
empty, and the value of viewstat is too long to fit into the constant
string field.
but i think all three were submitted. (saw them in the debug mode).

i know that Form Fill does not preserve the input for type="image".
but it is submitted nevertheless (i think "document.form1.submit();"
added by auto-submit is doing the job).
what i don't understand is why the programmatic submit doesn't work the
same as the manual mouse click submit, and
enters into an endless loop instead.


xj6u4ru6's Profile: http://forums.novell.com/member.php?userid=50569
View this thread: http://forums.novell.com/showthread.php?t=449448