I'm having issues with a Form Fill

The form fill works fine when Auto Submit is off (disabled) but when I
choose the auto-submit option and in debug and non-debug mode it does
not auto-submit correctly. Ive included all JS functions and java code.

Below youll find the login form. Im missing something or I need
include some java code to complete the form fill process.

<form method="post" class="signinForm" id="signinForm">
<p id="signinInfoMessage" class="info"
style="display:none;"></p>
<p class="field signinEmail">
<label for="signinEmail"
id="signinEmailLabel" class="field">E-mail:</label>
<input type="text" tabindex="1"
maxlength="50" class="text email" name="email" id="signinEmail"
value=""/>
</p>
<p class="field signinPassword">
<label for="signinPassword"
id="signinPasswordLabel" class="field">Password:</label>
<input type="password" tabindex="1"
maxlength="50" class="text password" name="password" id="signinPassword"
value=""/>
<a href="javascript:void(0)"
id="signinLostPassword">Forgot your password?</a>
</p>

<p
class="signinSessionOnly">
<input type="checkbox" tabindex="1"
value="1" class="checkbox" name="session_only"
id="signinSessionOnly" />
<label style="display: inline;"
for="signinSessionOnly">Remember me</label>
</p>
<p class="submit button">
<input type="hidden" name="login_type" id="loginType" value="email"
/>
<input type="submit" tabindex="1"
value="Sign in" class="button-inner" id="signinButton"/>
</p>

</form>


--
wpizan
------------------------------------------------------------------------
wpizan's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=936
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=46130