Hello Newsgroup

I work with NAM 4.x and try to create a formfill for GroupWise 2014
webaccess.
Now I have the issue, that when the "Auto Submit" checkbox is not active
the formfill will fill username and password corectly and wne i push the
login button the login sequence is working.
So I activated the "Auto Submit" checkbox and tried again. I got a white
page. Here the details


<html>
<body>
<form style="visibility: hidden" class="gray_bg_5"
onsubmit="handleSubmit();" action="/gw/webacc" method="post"
name="loginForm">
<input value="872cfe487ce2bbe7377a7474cc89987b95ce17b9"
name="User.context" type="hidden"/>
<input value="login" name="error" type="hidden"/>
<input value="webacc" name="merge" type="hidden"/>
<input value="User.Login" name="action" type="hidden"/>
<input value="css" name="User.interface" id="UserInterface"
type="hidden"/>
<input name="Timezone.Workstation.dstStartDate"
id="WorkstationDSTStartDate" type="hidden"/>
<input name="Timezone.Workstation.dstEndDate" id="WorkstationDSTEndDate"
type="hidden"/>
<input value="0" name="Timezone.Workstation.offsetAvailable"
id="WorkstationOffsetAvailable" type="hidden"/>
<input value="0" name="Timezone.Workstation.gmtOffset"
id="WorkstationGMTOffset" type="hidden"/>
<input value="0" name="Timezone.Workstation.HasDaylight"
id="WorkstationHasDaylight" type="hidden"/>
<input value="0" name="Timezone.Workstation.IsDaylight"
id="WorkstationIsDaylight" type="hidden"/>
<input name="Timezone.Workstation.stdOffset" id="WorkstationStdtz"
type="hidden"/>
<input name="Timezone.Workstation.dstOffset" id="WorkstationDsttz"
type="hidden"/>
<input maxlength="64" class="text" autocapitalize="off"
autocorrect="off" autocomplete="off" value="MyUser01" type="hidden"
class="gray_bg_9" tabindex="1" id="username" name="User.id"/>
<input value="mypassword01" class="text" maxlength="64"
autocapitalize="off" autocorrect="off" autocomplete="off" type="hidden"
class="gray_bg_9" tabindex="2" id="password" name="User.password"/>

<select name="User.lang" hidden></select>

<input name="submit" class="loginButton submitButton" value="Login"
tabindex="6" type="hidden"/>
</form>
<noscript>Please enable scripting on your browser!</noscript>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
function executeJavaScript()
{

}

function NAGPostForm()
{
executeJavaScript();
document.forms[0].submit();
}
NAGPostForm();
</script>
</body>
</html>

So I activated Java Handling in the Formfil and tried again.

I need to answer to this section otherwise this document is to long and
the code can't be added.


--
RamonLustrati
------------------------------------------------------------------------
RamonLustrati's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=798
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=52552