Hello guys,

I've Installed DRA 8.7 on Windows Server 2012 r2 with IIS 8.5.
Everything works fine, except web console. When I try to open
http://<draserver>/dra I get error 500, at the same time I see the error
in IIS logs:


Code:
--------------------
#Software: Microsoft Internet Information Services 8.5
#Version: 1.0
#Date: 2014-05-13 05:19:31
#Fields: date time s-ip cs-method cs-uri-stem cs-uri-query s-port cs-username c-ip cs(User-Agent) cs(Referer) sc-status sc-substatus sc-win32-status time-taken
2014-05-13 05:19:31 10.0.20.101 GET /dra/ - 80 - 10.0.20.91 Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+7.0;+Windows+NT+6.1;+Win64;+ x64;+Trident/5.0;+.NET+CLR+2.0.50727;+SLCC2;+.NET+CLR+3.5.30729 ;+.NET+CLR+3.0.30729;+Media+Center+PC+6.0;+.NET4.0 C;+.NET4.0E;+InfoPath.3) - 401 2 5 4585
2014-05-13 05:19:39 10.0.20.101 GET /dra/ - 80 ACME\user 10.0.20.91 Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+7.0;+Windows+NT+6.1;+Win64;+ x64;+Trident/5.0;+.NET+CLR+2.0.50727;+SLCC2;+.NET+CLR+3.5.30729 ;+.NET+CLR+3.0.30729;+Media+Center+PC+6.0;+.NET4.0 C;+.NET4.0E;+InfoPath.3) - 200 0 0 3426
2014-05-13 05:19:39 10.0.20.101 GET /dra/blank.asp - 80 ACME\user 10.0.20.91 Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+7.0;+Windows+NT+6.1;+Win64;+ x64;+Trident/5.0;+.NET+CLR+2.0.50727;+SLCC2;+.NET+CLR+3.5.30729 ;+.NET+CLR+3.0.30729;+Media+Center+PC+6.0;+.NET4.0 C;+.NET4.0E;+InfoPath.3) http://10.0.20.101/dra/ 200 0 0 143
2014-05-13 05:19:49 10.0.20.101 GET /dra/Default.asp - 80 ACME\user 10.0.20.91 Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+7.0;+Windows+NT+6.1;+Win64;+ x64;+Trident/5.0;+.NET+CLR+2.0.50727;+SLCC2;+.NET+CLR+3.5.30729 ;+.NET+CLR+3.0.30729;+Media+Center+PC+6.0;+.NET4.0 C;+.NET4.0E;+InfoPath.3) http://10.0.20.101/dra/ 302 0 64 9899
2014-05-13 05:19:49 10.0.20.101 GET /dra/ - 80 ACME\user 10.0.20.91 Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+7.0;+Windows+NT+6.1;+Win64;+ x64;+Trident/5.0;+.NET+CLR+2.0.50727;+SLCC2;+.NET+CLR+3.5.30729 ;+.NET+CLR+3.0.30729;+Media+Center+PC+6.0;+.NET4.0 C;+.NET4.0E;+InfoPath.3) - 302 0 0 2985
2014-05-13 05:19:49 10.0.20.101 GET /dra/Default.asp fd=ACME&srv=WINSRV1.acme.local|170|800a000d|*Type_ mismatch:_'CDbl' *80 ACME\user 10.0.20.91 Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+7.0;+Windows+NT+6.1;+Win64;+ x64;+Trident/5.0;+.NET+CLR+2.0.50727;+SLCC2;+.NET+CLR+3.5.30729 ;+.NET+CLR+3.0.30729;+Media+Center+PC+6.0;+.NET4.0 C;+.NET4.0E;+InfoPath.3) - 500 0 0 449

--------------------


If you met this error before, please advice.


--
AFridrih
------------------------------------------------------------------------
AFridrih's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=4626
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=50833