Hello Friends,

SFJI, but I encounter some curious behaviour.
I just installed Oracle VirtualBox on my PC running XPP.
I performed a fine install of S7, thanks.
Now, I do have a nice screen telling me that the Web interface is
(well, should be) reachable at 10.0.2.15:8443 after the server starts.
I waited a few microfortnights, then I went to my favourite FireFox
navigator from Windoz and typed https://10.0.2.15:8443/
So far, so good, would have said Laetizia Buonaparte (the Mother of the
other one).

No news, no milk today, nothing :-(

So, I went to a Windoz console screen and tried to ping 10.0.2.15.
Answer:

Microsoft Windows XP [version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:\Documents and Settings\Didier>ping 10.0.2.15

Envoi d'une requte 'ping' sur 10.0.2.15 avec 32 octets de donnes*:

Rponse de 193.253.172.18*: Impossible de joindre le rseau de
destination. (i.e. "No way, Jose")
Rponse de 193.253.172.18*: Impossible de joindre le rseau de
destination.
Rponse de 193.253.172.18*: Impossible de joindre le rseau de
destination.
Rponse de 193.253.172.18*: Impossible de joindre le rseau de
destination.

Statistiques Ping pour 10.0.2.15:
Paquets*: envoys = 4, reus = 4, perdus = 0 (perte 0%),
Dure approximative des boucles en millisecondes :
Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Moyenne = 0ms



My PC is 192.168.1.2 and my VM is NAT enabled.
What did I do wrong, pls?
Thanks.


--
Toulousaing
------------------------------------------------------------------------
Toulousaing's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=624
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=2926