Hi all,

I am working with IDM 4.0.2 on a SLES 11 SP2 server and I get this error
when I want to send an email in all the drivers running in this box. I
dont have any problem to send an email from that server using a TELNET
25 in the command line or from the drivers in another servers.

do-send-email(server="smtpservice.company.com",type="text" ,"peter@receiver.com","Test","test","IDM@company.c om").
[04/28/15 15:53:15.565]:B2B ST: to("peter@receiver.com")
[04/28/15 15:53:15.565]:B2B ST:
[04/28/15 15:53:15.566]:B2B ST: Arg Value:
[04/28/15 15:53:15.566]:B2B ST: subject("Test")
[04/28/15 15:53:15.566]:B2B ST: token-text("Test")
[04/28/15 15:53:15.566]:B2B ST: Arg Value: "Test".
[04/28/15 15:53:15.566]:B2B ST: message("test")
[04/28/15 15:53:15.567]:B2B ST: token-text("test")
[04/28/15 15:53:15.567]:B2B ST: Arg Value: "test".
[04/28/15 15:53:15.567]:B2B ST: from("IDM@company.com")
[04/28/15 15:53:15.567]:B2B ST: token-text("IDM@company.com")
[04/28/15 15:53:15.567]:B2B ST: Arg Value: "IDM@company.com".
[04/28/15 15:53:15.616]:B2B ST:
DirXML Log Event -------------------
Driver: \company_TREE\company\Servicios\DriverSet\B2B
Channel: Subscriber
Status: Error
Message: Code(-9195) Error in
: Couldn't send email: javax.mail.NoSuchProviderException: smtp

In this server I verified that the mail.jar and activation.jar are in
the same directories as the other servers that dont have any problem to
send emails.



Any idea?

Thanks and regards,


lbattistello's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=290
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=53403