Ok, so when we boot from the UEFI USB key on our Windows 8.1 Pro DELL Venue 11 Pro tablets and attempt to take a manual image - img mp filename.zmg gives us a segmentation fault. This same UEFI USB key on a DELL laptop running Windows 8.1 Pro creates an image successfully. Bitlocker says active but not on there is no security option under the control panel. Is this being caused by bitlocker and how do you turn it off? There is also a Device Encryption option listed.

I am just not certain where to go from here.

11.3.2.0
ZCM : 11.3.2.0
ZAM : 11.3.2.46600
ZPM : 11.3.2.3
ZESM : 11.3.2.61656
ZFDE : 11.3.2.60568

Below is the relevant pbserver.log entries for the image request causing the bootable media to issue a segmentation fault. I can provide any other logs as necessary. Just let me know what I missed.

Thank you for the help.

-Nyle

[DEBUG] [07/22/2015 05:56:37.000] [29762] [pbserv] [29762] [] [pbserv] [] [(LicenseCheck) Checking Imaging License] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:37.000] [29762] [pbserv] [29762] [] [pbserv] [] [(ZENIMGWEB-CSCKT) Call to connect returned value greater than zero. Continuing wit
h SSL port.] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:37.000] [29762] [pbserv] [29762] [] [pbserv] [] [(ZENIMGWEB-CSCKT) g_WebServiceHostName: 172.18.184.41.] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:37.000] [29762] [pbserv] [29762] [] [pbserv] [] [(RNT) Server GUID is: 343da57e7cf14280a415201d6337b786] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:37.000] [29762] [pbserv] [29762] [] [pbserv] [] [(RNT) Imaging License Info: 1] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:37.000] [29762] [pbserv] [29762] [] [pbserv] [] [(LC) open**** connection,server address, 0.0.0.0] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:37.000] [29762] [pbserv] [29762] [] [pbserv] [] [(LC) open connection,client address, 172.18.189.203] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:37.000] [29762] [pbserv] [29762] [] [pbserv] [] [(LC) open connection, 172.x.x.x] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:37.000] [29762] [pbserv] [30027] [] [pbserv] [] [(PCV) received PROXY_CMD_VERSION] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:37.000] [29762] [pbserv] [30027] [] [pbserv] [] [(HC) versions: 10, 10, 113201] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:37.000] [29762] [pbserv] [30027] [] [pbserv] [] [(PCV) done PROXY_CMD_VERSION] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:37.000] [29762] [pbserv] [30027] [] [pbserv] [] [(PCSI) received PROXY_CMD_STORE_IMAGE] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:37.000] [29762] [pbserv] [30027] [] [pbserv] [] [(ZENIMGWEB-CSCKT) Call to connect returned value greater than zero. Continuing wit
h SSL port.] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:37.000] [29762] [pbserv] [30027] [] [pbserv] [] [(ZENIMGWEB-CSCKT) g_WebServiceHostName: 172.18.184.41.] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:37.000] [29762] [pbserv] [30027] [] [pbserv] [] [(CSUP) Server GUID is: 343da57e7cf14280a415201d6337b786] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:37.000] [29762] [pbserv] [30027] [] [pbserv] [] [(STIF) "/var/opt/novell/zenworks/content-repo/images/v11ptest.zmg", 10] [] [] [] [
Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:37.000] [29762] [pbserv] [30027] [] [pbserv] [] [(STIF) storing /var/opt/novell/zenworks/content-repo/images/v11ptest.zmg (3384, 89
6, 76)] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:38.000] [29762] [pbserv] [30027] [] [pbserv] [] [(CR) Client shutdown thw connection] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:38.000] [29762] [pbserv] [30027] [] [pbserv] [] [(RWCC) read failure 1, /var/opt/novell/zenworks/content-repo/images/v11ptest.zmg]
[] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:38.000] [29762] [pbserv] [30027] [] [pbserv] [] [(RIP2) RWCC failure 1, -1, /var/opt/novell/zenworks/content-repo/images/v11ptest.z
mg] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:38.000] [29762] [pbserv] [30027] [] [pbserv] [] [(STIF) done, /var/opt/novell/zenworks/content-repo/images/v11ptest.zmg, 1801] [] [
] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:38.000] [29762] [pbserv] [30027] [] [pbserv] [] [(PCSI) done, PROXY_CMD_STORE_IMAGE] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:38.000] [29762] [pbserv] [30027] [] [pbserv] [] [(SCEM) OOB error message, 1801] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [07/22/2015 05:56:38.000] [29762] [pbserv] [30027] [] [pbserv] [] [(ECC) close connection, 172.18.189.203] [] [] [] [Imaging]