Home

Results 1 to 2 of 2

Thread: local address send problem

Hybrid View

  1. #1

    local address send problem

    Hi.

    Some users are sending messages to local groupwise addresses in a format:
    User Name <uname@domain.com>
    These messages are never delivered. Properties of such messages show Transfer Delayed, Post Office is shown like domain.com>
    GWIA log shows:
    E75F DMN: MSG 7063553 Send Failure: 451 Temporary local problem - please try later

    We have a lot of cases like this due to GroupWise Data Synchronizer server, because all messages coming from mobile users showing From address in this format (User Name <uname@domain.com>). And replies to such messages are never delivered.

    Please help.

    Best regards,
    Michael

  2. #2
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Cologne, Germany
    Posts
    5,682

    Re: local address send problem

    Hi.

    Am 17.08.2015 um 11:06 schrieb mmoskalev:
    >
    > Hi.
    >
    > Some users are sending messages to local groupwise addresses in a
    > format:
    > User Name <uname@domain.com>
    > These messages are never delivered. Properties of such messages show
    > Transfer Delayed, Post Office is shown like domain.com>
    > GWIA log shows:
    > E75F DMN: MSG 7063553 Send Failure: 451 Temporary local problem - please
    > try later
    >
    > We have a lot of cases like this due to GroupWise Data Synchronizer
    > server, because all messages coming from mobile users showing From
    > address in this format (User Name <uname@domain.com>). And replies to
    > such messages are never delivered.


    You have a lot of different very basic issues here it seems, and it
    might be difficult to sort out.

    First of all, messages from Data Syncronizer shouldn't be using a
    different address then any other message. If they do, there's a
    fundamental misconfiguration somewhere.

    Second, any legal email address (and it's very oviously that "uname" is
    configured in your groupwsie system as being "legal", also needs to
    work. If it doesn't, it's asking for problems. In your case, it looks
    like some third party soft or hardware drops it. The error message you
    get "451 temporary local problem", does *not* come from groupwise, but
    something else groupwise is sending the mail to, like some anti-spam
    system or relay host.

    Which is the next problem. That message should never leave groupwise to
    start, aka never see GWIA at all. Which tells us there is the next truly
    *massive* configuration problem here, in that "uname@domain.com" is
    considered external by your grouwpsie system somehow. The only
    explanation for that I have is that "domain.com" isn't configured
    properly in your groupwise.

    All in all, I really don't know where to start. Maybe you should try to
    describe your setup in more detail. What is you configured internet
    domain, what are the configured address formats (which are allowed,
    which is default), what thrid party systems are integrated into your
    email flow, and so on...



    CU,
    --
    Massimo Rosen
    Novell Knowledge Partner
    No emails please!
    http://www.cfc-it.de

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •