Just like some other people I'm having problems with the OSP 6.0
My existing configuration was working fine on version 4.5.2. I've
upgraded configupdate, identityapps, OSP and SSPR and deleted cache and
localhost folder like instructed (and some other small steps like
copying the osp-extra's).

Now when I browse to the landing page, all is well. OSP authentication
is ok. When i go to /sspr the following trace 5 error in SSPR.log is

2016-02-02T17:53:49Z, TRACE, servlet.OAuthConsumerServlet, {t} beginning OAuth code resolver request to, body: []
code=eHwAIPLGX5h%2FpQ6SHKBsQwLuouKSB0WLRo11lsq3ONo YaF4IsayH2wJ3zTljOAbnyQ7lSnRzi6WRz3ONTPnLeHoNwioFL oE1k9uI3yvco%2F9rBKH2cQkp38w3ibk%2FrpQmtaUt55egAtI WeW3oYZxq%2FVs9GknniDSqfayR7u9H1hXpmwer1W0IAsBWzhf xkRlt2KUTNZU5ff5q5o5%40YGL2Bo0FlU6Oucx4R%404uB55nF JUu1SIRNkSx3YYXUJUKYEFzwW4rwWPEVzjsBaatC%40tXu%40K TEUPLwSWTTUiY3xX4vokudqo2urGPX8I%2FzMMtQWXFG5FaSc7 kY%2FwKwnia2UqSChcT4OMEY1puV0Qi08CDID0mg9XG&grant_ type=authorization_code&redirect_uri=http%3A%2F%2F t_id=sspr
2016-02-02T17:53:49Z, TRACE, servlet.OAuthConsumerServlet, {t} OAuth code resolver665ms, status: HTTP/1.1 401 Unauthorized []
response header: Server: Apache-Coyote/1.1
response header: WWW-Authenticate: Basic realm="OAuth"
response header: x-oidp-forward-response-status: SUCCESS_OK
response header: Content-Type: application/json;charset=UTF-8
response header: Transfer-Encoding: chunked
response header: Date: Tue, 02 Feb 2016 16:53:48 GMT
2016-02-02T17:53:49Z, FATAL, servlet.PwmServlet, 5071 ERROR_OAUTH_ERROR (unexpected HTTP status code (401))
2016-02-02T17:53:49Z, ERROR, http.PwmRequest, {t} 5071 ERROR_OAUTH_ERROR (unexpected HTTP status code (401)) []
2016-02-02T17:53:49Z, TRACE, http.PwmResponse, {t} forwarding to /WEB-INF/jsp/error.jsp []


Note: no configuration was changed. I tried a different environment and
only updated OSP and left the SSPR version on the 4.5.2 update. Same
It seems that the OSP update breaks the authcoderesolve. Any suggestions
? Small debug note: when i browse manually to the
browser asks for username/password.

Sjoerdk's Profile: https://forums.netiq.com/member.php?userid=1135
View this thread: https://forums.netiq.com/showthread.php?t=55296