Home

Results 1 to 3 of 3

Thread: can´t install WebAccess GW2014.2 on SLES12SP1

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Vienna - Austria
    Posts
    8

    can´t install WebAccess GW2014.2 on SLES12SP1

    Hi

    I cannot configer WebAccess (GW2014.2) on my SLES 12.1.
    The install script work fine, without errors. If I try to configer I get an error:

    GroupWise WebAccess is not installed. Please install it and run groupWise WebAccess configuration again.
    Press any key to continue.

    In the Manual, I found SLES12 is supported for GW2014.2 (https://www.novell.com/documentation...ebacc_req.html) but need Tomcat 6! SLES12 Sp1 use Tomcat 8!
    Is this my problem or has anyone another workaround
    br
    Wolfgang

  2. #2
    Automatic reply NNTP User

    Re: can´t install WebAccess GW2014.2 on SLES12SP1

    shorty67,

    It appears that in the past few days you have not received a response to your
    posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

    These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
    is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

    - Visit http://www.novell.com/support and search the knowledgebase and/or check
    all the other self support options and support programs available.
    - Open a service request: https://www.novell.com/support
    - You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
    correct newsgroup. (http://forums.novell.com)
    - You might consider hiring a local partner to assist you.
    https://www.partnernetprogram.com/pa...nder/find.html

    Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
    http://forums.novell.com/faq.php

    Sometimes this automatic posting will alert someone that can respond.

    If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
    ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
    to our posting bot.

    Good luck!

    Your Novell Forums Team
    http://forums.novell.com



  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Rotterdam, NL- Originally South Africa
    Posts
    5,618

    Re: can´t install WebAccess GW2014.2 on SLES12SP1

    Hi,

    Sorry for the slow response.

    This may or may not apply to you but if you have updated your SLES server with patches perhaps take a look at this TID:

    https://www.novell.com/support/kb/doc.php?id=7017125

    It could be that you need to update some packages on your system.

    Please let us know how it goes.

    Cheers,
    Laura Buckley

    Views/comments expressed here are entirely my own.

    If you find this post helpful and are logged into the web interface,
    please show your appreciation and click on the star below...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •