Hi,

have installed ZEnworks 11 SP4 Appliance on a virtual environment (ESX) with a separate DHCP (ISC) server.
1. On the DHCP-Server dhcpd.conf we have this lines set for PXE:
allow booting;
allow bootp;
next-server 192.168.10.1; # dddress oft he ZENworks Server
filename "pxelinux.0";

2. Set in Control Center: Configuraton / Preboot Service to always show Image menu

3. If the Client is in the same VLAN the ZENworks Preboot Menue ist displayed.

---
4. Client-Error Message:

TFTP prefix:
Trying to load: pxelinux.cfg/01-00-00-00-00
Trying to load: pxelinux.cfg/C1AA601F


Trying to load: pxelinux:clf/default
Unable to locate configuration file

Foot failed: press a kes to retry

---

5. Here is also the novell-ftp.log from the Server:

[DEBUG] [06/01/2016 03:48:14.000] [2325] [zmgtool] [10442] [] [zmgtool] [] [Filename after converting to lowercasexelinux.cfg/c] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [06/01/2016 03:48:14.000] [2325] [zmgtool] [10442] [] [zmgtool] [] [File not found xelinux.cfg/c] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [06/01/2016 03:48:14.000] [2325] [zmgtool] [10442] [] [zmgtool] [] [ Sending ERROR packet to client 192.168.11.1 on port 44403 --> File not found] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [06/01/2016 03:48:14.000] [2325] [zmgtool] [10442] [] [zmgtool] [] [Closing port 44403 used by client 192.168.11.1] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [06/01/2016 03:48:14.000] [2325] [zmgtool] [2325] [] [zmgtool] [] [Using port 49911 for client 192.168.11.1] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [06/01/2016 03:48:14.000] [2325] [zmgtool] [10443] [] [zmgtool] [] [Read request from 192.168.11.1:57098 for pxelinux.cfg/default] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [06/01/2016 03:48:14.000] [2325] [zmgtool] [10443] [] [zmgtool] [] [Filename after converting to lowercasexelinux.cfg/default] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [06/01/2016 03:48:14.000] [2325] [zmgtool] [10443] [] [zmgtool] [] [File not found xelinux.cfg/default] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [06/01/2016 03:48:14.000] [2325] [zmgtool] [10443] [] [zmgtool] [] [ Sending ERROR packet to client 192.168.11.1 on port 49911 --> File not found] [] [] [] [Imaging]
[DEBUG] [06/01/2016 03:48:14.000] [2325] [zmgtool] [10443] [] [zmgtool] [] [Closing port 49911 used by client 192.168.11.1] [] [] [] [Imaging]

---
6. The firewall seams not to block any packets.


Thanks in advance.