OS=SLES11SP4
Following error is logged at the start of a ZCM 11SP3a to 11SP4 upgrade:
<?xml version="1.0"?>
<?xml-stylesheet encoding="utf-8" type="text/xsl"
href="logviewer/zenworks_log.xsl"?>
<Log>
<Message><MessageID><![CDATA[0000]]></MessageID><MessageString><![CDATA[Could
not initialize class com.novell.zenworks.configure.util.ConfigureUtils
java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class
com.novell.zenworks.configure.util.ConfigureUtils
at
com.novell.zenworks.configure.ZENworksConfigure.ex ecConfigAction(ZENworksConfigure.java:1807)
at
com.novell.zenworks.install.customcode.configure.B aseZenConfigAction.install(BaseZenConfigAction.jav a:67)
at com.zerog.ia.installer.actions.CustomAction.instal lSelf(DashoA10*..)
at ZeroGaei.run(DashoA10*..)
]]></MessageString><Severity><![CDATA[8]]></Severity><Time><![CDATA[1466267730060]]></Time><Source><![CDATA[Unknown
Device]]></Source><ComponentName><![CDATA[Server
Install]]></ComponentName><AdditionalInfo><![CDATA[java.lang.NoClassDefFoundError:
Could not initialize class com.novell.zenworks.configure.util.ConfigureUtils
at
com.novell.zenworks.configure.ZENworksConfigure.ex ecConfigAction(ZENworksConfigure.java:1807)
at
com.novell.zenworks.install.customcode.configure.B aseZenConfigAction.install(BaseZenConfigAction.jav a:67)
at com.zerog.ia.installer.actions.CustomAction.instal lSelf(DashoA10*..)
at ZeroGaei.run(DashoA10*..)
]]></AdditionalInfo></Message>
</Log>

Any ideas?
JoeK



---
This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.
https://www.avast.com/antivirus