Home

Results 1 to 2 of 2

Thread: ZENworks 11.4.1 and imaging flag

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    42

    ZENworks 11.4.1 and imaging flag

    Hello,

    We upgraded our servers to 11.4.1 and are slowly rolling out the 11.4.1 ZENworks adaptive agent to our fleet. They currently have 11.4.0. When we replace a failed hard drive in a computer (but keep the object in ZCC) and flag a computer for imaging, it images fine but the object still shows there is imaging work to do after it has been imaged. With older versions of ZEN the imaging flag would be cleared immediately after the computer was imaged, so we have not seen this behavior before 11.4.1. Also everything else seems to be working fine, we can remote control computers in ZCC, they have current contact dates so they are communicating with the object. The image safe data on the hard drive looks OK too. On computers were the hard drive has not been replaced and it has been imaged, the flag is cleared after the imaging work is complete. I didn't see any TID's or anyone talking about this so I just wanted to mention this in the forums. Maybe it is because not all of our devices are on 11.4.1 yet, but we did not seen this with previous upgrades.

    Eric

  2. #2
    Join Date
    May 2016
    Posts
    1,719

    Re: ZENworks 11.4.1 and imaging flag

    ecmastrean,

    It appears that in the past few days you have not received a response to your
    posting. That concerns us, and has triggered this automated reply.

    These forums are peer-to-peer, best effort, volunteer run and that if your issue
    is urgent or not getting a response, you might try one of the following options:

    - Visit https://www.microfocus.com/support-and-services and search the knowledgebase and/or check
    all the other self support options and support programs available.
    - Open a service request: https://www.microfocus.com/support
    - You could also try posting your message again. Make sure it is posted in the
    correct newsgroup. (http://forums.microfocus.com)
    - You might consider hiring a local partner to assist you.
    https://www.partnernetprogram.com/pa...nder/find.html

    Be sure to read the forum FAQ about what to expect in the way of responses:
    http://forums.microfocus.com/faq.php

    Sometimes this automatic posting will alert someone that can respond.

    If this is a reply to a duplicate posting or otherwise posted in error, please
    ignore and accept our apologies and rest assured we will issue a stern reprimand
    to our posting bot.

    Good luck!

    Your Micro Focus Forums Team
    http://forums.microfocus.com



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •