I get this error starting one of my workflows.

Production server with Error:

2016-08-31 14:45:06,774 [http-nio-443-exec-9] INFO com.novell.pwdmgt.util.PasswordHelper- [RBPM] [Login_Success] cn=jgan,ou=sa,o=data successfully logged in.
2016-08-31 14:45:06,774 [http-nio-443-exec-9] INFO org.apache.struts.tiles.TilesRequestProcessor- Tiles definition factory found for request processor ''.
2016-08-31 14:45:28,868 [http-nio-443-exec-1] ERROR com.novell.ajax.juice.servlet.UIQueryServlet- [RBPM] Service loggedInUser not found in the UI registry.
com.novell.ajax.juice.servlet.UIQueryServiceExcept ion: Service loggedInUser not found in the UI registry.
at com.novell.ajax.juice.servlet.UIQueryServlet.doPos t(UIQueryServlet.java:165)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:646)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:727)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.in ternalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:303)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.do Filter(ApplicationFilterChain.java:208)
at com.novell.soa.common.i18n.BestLocaleServletFilter .doFilter(BestLocaleServletFilter.java:241)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.in ternalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:241)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.do Filter(ApplicationFilterChain.java:208)
at com.novell.common.AntiCsrfServletFilter.doFilter(A ntiCsrfServletFilter.java:197)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.in ternalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:241)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.do Filter(ApplicationFilterChain.java:208)
at com.novell.afw.portal.i18n.CharacterEncodingFilter .doFilter(CharacterEncodingFilter.java:135)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.in ternalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:241)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.do Filter(ApplicationFilterChain.java:208)
at org.apache.tomcat.websocket.server.WsFilter.doFilt er(WsFilter.java:52)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.in ternalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:241)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.do Filter(ApplicationFilterChain.java:208)
at com.novell.common.HttpSecurityHeadersFilter.doFilt er(HttpSecurityHeadersFilter.java:132)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.in ternalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:241)
at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.do Filter(ApplicationFilterChain.java:208)
at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invo ke(StandardWrapperValve.java:220)
at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invo ke(StandardContextValve.java:122)
at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBas e.invoke(AuthenticatorBase.java:501)
at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke( StandardHostValve.java:171)
at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke (ErrorReportValve.java:103)
at org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(A ccessLogValve.java:950)
at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invok e(StandardEngineValve.java:116)
at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.servic e(CoyoteAdapter.java:408)
at org.apache.coyote.http11.AbstractHttp11Processor.p rocess(AbstractHttp11Processor.java:1070)
at org.apache.coyote.AbstractProtocol$AbstractConnect ionHandler.process(AbstractProtocol.java:611)
at org.apache.tomcat.util.net.NioEndpoint$SocketProce ssor.doRun(NioEndpoint.java:1736)
at org.apache.tomcat.util.net.NioEndpoint$SocketProce ssor.run(NioEndpoint.java:1695)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker( ThreadPoolExecutor.java:1142)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run (ThreadPoolExecutor.java:617)
at org.apache.tomcat.util.threads.TaskThread$Wrapping Runnable.run(TaskThread.java:61)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

Development server with no error only get the first "INFO com.novell.pwdmgt.util.PasswordHelper- [RBPM] [Login_Success] cn=jgan,ou=sa,o=data successfully logged in."

Looking at the versions I see that the development server is 4.5.3 revision 955 while the production server is 4.5.3 revision 930.
But I don't know what step I missed uprading to 4.5.3. Or if that is the reason to the error.