Home

Happy Holidays!
Results 1 to 8 of 8

Thread: dbcopy not progressing

Threaded View

  1. #1

    dbcopy not progressing

    Hi,

    I have my GroupWise 2014R2 running on a OES11sp3 server - fully patched.
    My backup is to a NAS device. My script is:
    Code:
    mount -t cifs -o username=admin,password=****,noserverino //storcenter/Backups /mnt/public/
    cd  /opt/novell/groupwise/agents/bin
    ./dbcopy -v -w /media/nss/MAIL/mail/sbdom/ /mnt/public/mbackup/domain
    ./dbcopy -v -w /media/nss/MAIL/mail/sbpo /mnt/public/mbackup/po
    umount /mnt/public
    I setting this up, so the backup has never run with succes.

    The backup seems to get stuck:
    Code:
    **********************************************************************
    Commands: -v -w /media/nss/MAIL/mail/sbdom/ /mnt/public/mbackup/domain
    
    GroupWise Backup Date: 10-10-2016 21:05
    
    **********************************************************************
    Source Directory: /media/nss/MAIL/mail/sbdom/
    root      4628     1  0 20:19 ?        00:00:03 /opt/novell/groupwise/agents/bin/gwpoa @/media/nss/MAIL/mail/sbpo/sbpo.poa
    Successfully lower DBCopy's running priority from 0 to 5
    Destination Directory: /mnt/public/mbackup/domain
    
    Getting ready to copy domain databases...
    Pass this job /media/nss/MAIL/mail/sbdom/ to another worker thread
    Thread 968 starts copy on /media/nss/MAIL/mail/sbdom/
    Pass this job /media/nss/MAIL/mail/sbdom/wpgate to another worker thread
    Copying: /media/nss/MAIL/mail/sbdom/
    Thread 584 starts copy on /media/nss/MAIL/mail/sbdom/wpgate
    Copying: /media/nss/MAIL/mail/sbdom/wpgate
    Pass this job /media/nss/MAIL/mail/sbdom/wpgate/async to another worker thread
    Thread 816 starts copy on /media/nss/MAIL/mail/sbdom/wpgate/async
    Pass this job /media/nss/MAIL/mail/sbdom/wpgate/gwia to another worker thread
    Copying: /media/nss/MAIL/mail/sbdom/wpgate/async
    Pass this job /media/nss/MAIL/mail/sbdom/wpgate/webac80a to another worker thread
    Pass this job /media/nss/MAIL/mail/sbdom/wpgate/webacc to another worker thread
    Thread 584 starts copy on /media/nss/MAIL/mail/sbdom/wpgate/webacc
    Copying: /media/nss/MAIL/mail/sbdom/wpgate/webacc
    Thread 432 starts copy on /media/nss/MAIL/mail/sbdom/wpgate/webac80a
    Copying: /media/nss/MAIL/mail/sbdom/wpgate/webac80a
    Thread 200 starts copy on /media/nss/MAIL/mail/sbdom/wpgate/gwia
    Copying: /media/nss/MAIL/mail/sbdom/wpgate/gwia
    /media/nss/MAIL/mail/sbdom/1020gwbk.001 -> /mnt/public/mbackup/domain/1020gwbk.001  (41200)
     OK - 10-10-2016 21:05:15
    Then nothing happens

    Added -w to look for clues - without it I get this output:
    Code:
    Source Directory: /media/nss/MAIL/mail/sbdom
    root      4628     1  0 20:19 ?        00:00:04 /opt/novell/groupwise/agents/bin/gwpoa @/media/nss/MAIL/mail/sbpo/sbpo.poa
    Successfully lower DBCopy's running priority from 0 to 5
    Destination Directory: /mnt/public/mbackup/domain
    
    Getting ready to copy domain databases...

    If I skip the domain copy - the post office copy acts similar, that is: Gets stuck.
    The logfile itself never get gets any information - it is created, by no data.

    Any ideas or suggestions?
    Last edited by clausbc; 10-Oct-2016 at 08:21 PM.
    Best regards
    Claus, DK

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •