Home

Results 1 to 2 of 2

Thread: NMAS -1639 error on SAML Method

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milford, MI
    Posts
    317

    NMAS -1639 error on SAML Method

    I have a new install of IdM UserApplications into an existing IdM environment, all the latest code. I'm having a problem with the SAML NMAS Method. I can see the UserApp sending the SAML Assertion to the NMAS Method in the vault, but in the eDir NMAS trace I'm seeing a -1639 error:

    Code:
    [2016/11/02 21:26:51.788] DoBind on connection 0x12920700
    [2016/11/02 21:26:51.788] Bind name:NULL, version:3, authentication:SAML
    [2016/11/02 21:26:51.788] 262172: Create NMAS Session
    [2016/11/02 21:26:51.788] 262172: SASL SAML started
    [2016/11/02 21:26:51.791] 262172: Found login sequence SAML Assertion for proxy client
    [2016/11/02 21:26:51.791] 262172: NMAS Audit with Audit PA not installed
    [2016/11/02 21:26:51.791] 262172: NMAS Audit with XDAS not installed
    [2016/11/02 21:26:51.791] 262172: Proxy client address 10.10.11.87:45521
    [2016/11/02 21:26:51.791] 262172: NMAS Client supplied user DN uaadmin.ADMACCT.IDVault.WMED
    [2016/11/02 21:26:51.792] 262172: Actual user DN CN=uaadmin.OU=ADMACCT.OU=IDVault.O=WMED
    [2016/11/02 21:26:51.792] 262172: Create thread request
    [2016/11/02 21:26:51.792] 262172: Using thread 0x10f55d10
    [2016/11/02 21:26:51.792] 262172: Server thread started
    [2016/11/02 21:26:51.792] 262172: Proxy client started local server session
    [2016/11/02 21:26:51.792] 262172: NMAS Audit with Audit PA not installed
    [2016/11/02 21:26:51.792] 262172: NMAS Audit with XDAS not installed
    [2016/11/02 21:26:51.792] 262172: Pool thread 0x10f55d10 awake with new work
    [2016/11/02 21:26:51.792] 262172: NMAS Audit with Audit PA not installed
    [2016/11/02 21:26:51.792] 262172: NMAS Audit with XDAS not installed
    [2016/11/02 21:26:51.792] 262172: CanDo
    [2016/11/02 21:26:51.792] 262172: TCP client network address
    [2016/11/02 21:26:51.792] 262172: Selected requested login sequence == "SAML Assertion"
    [2016/11/02 21:26:51.792] 262172: Login Method 0x00000024
    [2016/11/02 21:26:51.792] 262172: LSM00000024 Entered
    [2016/11/02 21:26:51.792] 262172: Begin Server Module 0x00000024
    [2016/11/02 21:26:51.792] 262172: Server Module 0x00000024 Read
    [2016/11/02 21:26:51.793] 262172: NMAS Audit with Audit PA not installed
    [2016/11/02 21:26:51.793] 262172: NMAS Audit with XDAS not installed
    [2016/11/02 21:26:51.793] 262172: Error -1639 from MAF_Read
    [2016/11/02 21:26:51.793] 262172: SAML LSM exiting with status: -1639
    [2016/11/02 21:26:51.793] 262172: Server Module 0x00000024 Write 
    [2016/11/02 21:26:51.793] 262172: ERROR: -1639 Server Module 0x00000024 End

    I did try removing the RBPM SAML object and trusted root, went back into configupdate (latest patched) and let it re-make them, but that made no difference.
    This also happens with any user and any browser.

    Any thoughts on how to fix? I was thinking about ripping out the SAML method, but I was nervous to do that for fear of making more of a mess. Plus, where is the SAML NMAS method so that I can reinstall it? I cannot seem to find it.

    Thanks.

    Matt
    Last edited by matt; 03-Nov-2016 at 02:33 PM. Reason: Messed up error code in title

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •